15 Nisan’dan itibaren başlıyor… Onaylı hesabı olmayanlar kullanamayacak!

Twitter’da onaylı hesabı olmayanlar oy kullanamayacak. Elon Musk, sahte hesapların anket sonuçlarını belirlemesinde etkin rol oynamasını engellemek ve sadece gerçek kişilerin katılmasını sağlamak için bu adımı attığını söyledi.

15 Nisan’dan itibaren başlıyor… Onaylı hesabı olmayanlar kullanamayacak!
Yayınlama: 28.03.2023 19:16:13
A+
A-

Twitter‘ı satın aldıktan sonra bir türlü işleri rayına oturtamayan Elon Musk, bir yeniliğe daha gidiyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter’a 20 milyar değer biçen Elon Musk, artık Twitter üzerinden gerçekleştirilen anketlerde sadece onaylı hesaba sahip kullanıcıların oy kullanabileceğini duyurdu.

 

15 Nisan'dan itibaren başlıyor... Onaylı hesabı olmayanlar kullanamayacak!

 

Elon Musk yaptığı açıklamada sadece onaylı hesapların anketlerde oy kullanabileceğini belirtti. Bu tarihten sonra ise onaylı hesabı olmayan kullanıcılar artık anketlerdeki oylamalara dahil olamayacak. Elon Musk, Twitter üzerinde bulunan sahte hesapları anket dışında tutarak sadece gerçek kişilerin oy kullanmasını sağlamak amacıyla bu davranışı gerçekleştirdiğini söyledi.

Starting April 15th, only verified accounts will be eligible to be in For You recommendations.

The is the only realistic way to address advanced AI bot swarms taking over. It is otherwise a hopeless losing battle.

TWİTTER’A 20 MİLYAR DOLAR DEĞER BİÇTİ

Musk’ın hamlelerinden sonra giderek değeri düşen Twitter’ın şu an net değeri 20 milyar dolar olarak biliniyor. Elon Musk ise Twitter’ı 44 milyar dolara satın almıştı. Yarıdan fazla değer kaybı yaşayan Twitter, şu an Snapchat’in biraz önünde bulunuyor. Şirket üzerinde %85 oranında işten çıkarmaların yaşanması, değer kayıplarında önemli rol oynadığı biliniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş