7’li masada ‘ekonomik’ kriz! Yine birbirine girdiler

7’li masada ‘ekonomik’ kriz! Yine birbirine girdiler
Yayınlama: 25.04.2023 09:09:37
A+
A-

Ülkeyi yedi cumhurbaşkanı yardımcısı ile yönetme kararı alan 7’li Masa’nın ortakları arasında bu defa da ekonomi yönetiminin hangi partide kalacağı konusunda tartışma başladı.

iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde seçimi kazanmaları hâlinde ekonominin başına İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın geçeceğini açıklamıştı. İyi Parti sözcüsü Kürşad Zorlu da “Hükûmetin dağılımında en güçlü pozisyonu elde etmek istiyoruz. Bu anlamda ekonominin yönetimini de biz almak istiyoruz” diyerek, ekonomi yönetimini ellerinde bulundurmak istediklerine bir kez daha vurgu yaptı.

BAKANLIK İÇİN ADAY OLMADILAR
CHP ve DEVA cephesinde de ekonomi yönetiminin kendilerine kalması için adeta taktik savaşı veriliyor. DEVA Partisinde ekonomiyle ilgili bakanlıklardan en az birinin kendilerine verilmesine kesin gözüyle bakılıyor. CHP’de ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi kurmaylarından Selin Sayek Böke ve Bülent Kuşoğlu adaylık başvurusu yapmamış, kulislerde seçimi kazanmaları durumunda, ekonomi yönetiminde görev almak istedikleri belirtilmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş