Ali Koç: ‘Endişelerimiz zirve yaptı’

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Ali Koç: ‘Endişelerimiz zirve yaptı’
Yayınlama: 30.12.2022 15:27:48
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray’ıın Sivasspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından VAR kararı sonrası tartışmalar devam ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, VAR tartışması sonrası açıklama yapıyor.

“KÖTÜ KOKULAR ALIYORUZ, TFF YAPAY ZEKA DİYEREK UYUTUYOR”

İşte Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar:

“Dün geceki maçtan sonra endişelerimiz zirve yaptı. Hakem hatası, şampiyonluk yarışındaki diğer takımlara da dezavantaj sağlamıştır. Kötü kokular alıyoruz. Fenerbahçe olarak ciddi şüphelerimiz olduğunu, hoşumuza gitmeyen şeyler olduğunu belirtmiştim. Sivasspor-Galatasaray maçında yaşananlar bizi de ciddi şekilde rahatsız etmiştir. Hakemler yapay zekayla atanıyor. Yapay zeka ile birlikte eskiden alışık olduğumuz hakem üçlüleri bozulmaya başladı. Hakemlik bir ekip işi. TFF yapay zeka diyerek uyutuyor.”

FIFA KOKARTLI HAKEMLER

“Yakın zamanda FIFA listeleri çıktı. Bunda da tuhaflık var. Erkan Zengin diye bir hakem var. Orta hakem olarak ligde maçını bulamadık. Kayserispor-Galatasaray maçında vahim bir hata yapıyor, uzun süre maç alamıyor. Ancak bu arkadaşımız FIFA VAR listesine alınıyor. Erkan Özdamar dünkü maçın hakemi. Çürük raporu var askerlik için, fiziki bir engeli varsa dün 12 km nasıl koştu? Sezon başındaki testleri geçememiş.”

“Birkaç gün önce Atilla Karaoğlan, N’koudou’yu oyundan atamıyor. VAR’a gidiyor yine atamıyor. Bunun maçtaki takımlarla da bir ilgisi yok. Hakem ‘Yasin Kol’un ise Süper Lig hakemliği devre arasında bitirilecek.”

“MHK Başkanı’nın iki dudağı arasında hakem atamasını yapılmasına karşıyız. Bizzat biliyorum; ‘şunu atayın, bunu atamayın’ diyenleri. Bunların önüne geçebileceği için yapay zekayla atamadan yanayız.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.