Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliği açıldı

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliği açıldı
Yayınlama: 09.01.2023 14:11:32
A+
A-

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliği resmi olarak açılışını gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Mehmet Akar Açılış  konuşmasında: ”Bu kutsal görevi bizlere nasip  eden Yüce Allahımıza ne kadar hamd etsek azdır. Bizleri Bursa İl Temsilciliğine atayan Genel Başkanımız Ziya Sözen’e çok teşekkür ediyoruz. Bu dava Hak davadır,batılın karşısında  asırlardır dim dik duran ve sonsuza dek dik duracak davadır, bu dava Allah’ın davasıdır, bu dava islâm, vatan bayrak davasıdır, bu dava Ömer Halisdemir’in, Fethi Sekin’in, Aybüke Öğretmen’in, Eren Bülbül’ün, Yasin Börü’nün davasıdır. Velhasıl bu dava cennet ile müjdelenmişlerin davasıdır. Rabbim’den dileğimiz şehitlerimize ve aziz gazilerimize bizleri mahçup etmemesi için dua ediyoruz. Oluşturduğumuz yönetim kurulu ile Bursa’da bu vatan bu bayrak için yaralı olan her gönüle dokunmak istiyoruz.Bütün katılımcılara  teşekkür  ediyoruz”  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfederasyon Genel Başkanı Ziya Sözen ise konuşmasında: ”Konfederasyonumuz 100 Dernek 9 federasyon ve çeşitli illerde temsilcilikleri olan 2021 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu yararına statüsünü verdiği Türkiye’nin en büyük STK’larından biriyiz. Şehit ve gazi ailelerimize her alanda faydalı olma gayretlerinde olduklarını ifade ederek Bursa İl Temsilciliği uzun  zamandır niyetimizde vardı.Sağolsun Mehmet Akar Başkanımız bizleri kırmayarak bu kutsal vazifeyi üstlendi, çok değerli bir kadro oluşturmuş, inaniyorum Bursa’da çok güzel işlerde bulunacaklardır.Bizim derdimiz yarınlarımız için geleceğimiz çocuklarımız için başta şehit olan, gazi olan ve hala vatan bekası için gerek yurt içi gerek yurtdışında terörle mücadele eden güvenlik korucularına bir nebze olsun dokunabilmek.Bu bağlamda il temsilcime, yönetimine başarılar  dilerken,katılım sağlayan Bursa Vali Yardımcımıza, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize, Siyasi parti ve  STK temsilcilerine , halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akabinde Bursa Vali Yardımcısı Hamdi Bolat ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız’ın da  konuşmalarının  ardından kurdele kesildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.