AK Parti Bursa teşkilatında gelenek bozulmadı bayramlaşma programı düzenlendi

AK Parti Bursa teşkilatında gelenek bozulmadı bayramlaşma programı düzenlendi
Yayınlama: 15.06.2024 18:38:44
A+
A-

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programı Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi bahçesinde gerçekleşti.

 

Bayramlaşma Programına Eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Ak Parti Genel Merkez Koordinatörü Furkan Leventoğlu, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapmak üzere AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan;

”Milletimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramlar ebedi ve ezeli kardeşliğimiz hazırlandığı ebedi günlerdir. Son 23 yılda Türkiye Yuzyilana damgasını vurmuş teşkilat mensupları ile birlikteyiz . Rabbime böyle arkadaşlarla aynı yolda yürüdüğüm için şükürler olsun.

Gazze’de Soykırıma dur diyeceğiz”

31 Mart sonuçlarının muhasebesini yapıyoruz üzerimize düşen öz eleştiriyi yapıyoruz. Hep beraber çok çalıştık ve daha da çalışacağız 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinde 76 gün geçti çok şey değişti ama bir şey değişmedi o da Gazze’deki soykırım bu soykırım için elimizden geleni yapacağız bu katliama dur diyeceğiz. Bizler AK Parti teşkilatı olarak sorumluluklarımız yerel seçimlerden sonra sorumluluğumuz arttı mescli çoğunluğu hala bizde. Buradaki duruşumuz belki vatandaşın hayrına olan her şeye amenna ama eğer vatandaşın hayrına birşey yoksa bizde yokuz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.