AK Parti Genel Başkan Vekili Ala, “İsrail kendine devlet diyor ama çete gibi davranıyor”

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk önce Osmangazi ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelecek olan Ala, daha sonra Nilüfer’e bağlı mahalle muhtarları ile buluştu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Ala, “İsrail kendine devlet diyor ama çete gibi davranıyor”
Yayınlama: 18.11.2023 15:09:53
A+
A-

Düzenlenen Muhtarlık Yönetişim ve Etkileşim toplantısına Ala’nın yanı sıra, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Ayhan Salman ve Emine Yavuz Gözgeç katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Âlâ’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Seçimden önce de bir araya gelmiştik. Bazı talepleri almıştık. Bazı sözler vermiştik ve şimdi onu gerçekleştiriyoruz. Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı Bakan yardımcısı var aramızda. Çok tecrübeli ve bilgili bir kişi kendisi. Bunları daha sık yapmalıyız. Türkiye gibi bir ülkede kamu işi yapıyorsak hayatımız kamulaştırılmış demektir. Daha çok çalışmalıyız. Benim babam da muhtar, o yüzden çok yakından biliyorum. O da sorunları çözmek için çaba sarf eder. Muhtar şu benim işim değildir diyemez. Burada oturan muhtarlarımıza oy veren muhtarları da burada görüyorum aslında. Sizin arkanızda binlerce insan var. Cumhurbaşkanımız da muhtarlarla toplantılar yapıyor. Daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için yapıyoruz. Buna ihtiyacımız var. Buna dünyanın ihtiyacı var. Unutulmuş olan hayırla yad ettiğimiz merhamet medeniyet ile dünyanın buluşmaya ihtiyacı var. Dün Cumhurbaşkanımız Avrupa’nın göbeğinde isyanımızı dile getirdi. Biz daha fazla güçlü olmak zorundayız. Bu bizi motive etmeli.

“İSRAİL KENDİNE DEVLET DİYOR AMA ÇETE GİBİ DAVRANIYOR”

Gazze’de İsrail kendine devlet diyor ama bir çete gibi davranıyor. Bir devlet hastane, okul bombalayabilir mi? Bizim kültürümüzün bunu anlaması mümkün değil. Biz buna yüksek sesle karşı çıkıyoruz. İsrail orada kendi geleceğini bombalıyor. Orada insanlık enkaz altında. İnsanlığın vicdanı enkaz altında. Böyle bir dünyanın ortasında bizim birlikte çok daha fazla işimiz var. Oradaki insanlara duyduğumuz hissiyata kelimeler yetmiyor. Bu barbarlığı ifşa edeceğiz ve anlatacağız. Herkes büyük sorumluluk içerisinde. Herkes elinden geleni yapmalı. Dünyanın birçok yerinde gösteriler yapıyorlar. İki devletli çözüm olmalı. Filistin’de Filistinlilerin bir devleti olacak ve o devleti kendileri yönetecek. Devlet dediğiniz mekanizma da zulüm değil adalet ürettiği sürece ayakta kalır. Bunları biz uluslararası platformlarda da yüksek sesle dile getiriyoruz. Başarmak bizim için bir seçenek değil, zorunluluktur.

“İSTERİZ Kİ İSTİKRAR DEVAM ETSİN”

Burada farklı siyasi görüşe sahip muhtarlar vardır. Herkese saygımız var. Sandıktan çıkana başımızın üstünde yeri var. Ama isteriz ki istikrar devam etsin. Şunu hatırlatmak lazım. Masalar vardı, dağıldı. Hançerler havada uçuşuyor. Ama bizim böyle şeylerle uğraşacak vaktimiz yok.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş