AK Parti Bursa’da Belediye Başkanları eğitim kampında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa ziyareti kapsamında İl Başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirdi. Yılmaz açıklamasında AK Parti Belediye başkanlarına yönelik eğitim kampı verileceğini de vurguladı.

AK Parti Bursa’da Belediye Başkanları eğitim kampında
Yayınlama: 09.05.2024 10:08:36
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Toplantı, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Alinur Aktaş’in katılımıyla gerçekleşti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“Değerli misafirlerimiz 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmeler yaptık. Bu seyahatimin, bugün Bursa’da oluşumun temel nedeni teşkilat mensuplarıyla vakit geçirmeyi düşündüm. Biraz önce değerli il başkanımıza ifade ettiği gibi ‘Bir seçim biter, bir başka seçimin hemen çalışmaları o seçimin bittiği günün ertesi günü başlar” anlayışımızı adeta uyguluyoruz.

“Arzu ettiğimiz sonucu alamadık”

2024 yerel seçiminde arzu ettigimiz sonucu alamadıgımızı söylemem yanlış olmaz. Biz daha iyi bir sonuç bekliyorduk. Ama milletimizin teveccühü bu doğrultuda oldu. Biz aslında seçim sonuçlarını her yerde de söylüyorum. Burada da ifade edeceğim. Sandık bize adeta milletim için tercümanıdır. Sandık milletimizin ne demek istediğini en güzel anlatan ve ortaya koyandır.  Sandığa bakarak milletimizin düşüncesini okuma inancımız var. Her seçimde AK Parti bunu yaptı. Çünkü AK Parti milletin dediğini önemser. Bütün teşkilat mensuplarımız, partimizin çeşitli kademelerindeki unsurlar fikirlerini söyler. Ama hakikaten milletimizin ne dediğini bu söylenenlerin içerisinden milletimizin duygusu ve düşüncesini  en iyi alan siyasi hareketlerden bir tanesi AK Parti’dir. AK Parti sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da  kurumsal kapasite en yüksek siyasi hareketidir. Zaten söylememe gerek yok.

“Önümüzdeki süreci planlayacağız”

Bu seçimin sonuçlarını en iyi değerlendirecek, okuyacak bir kurumsal kapasiteye sahip olan AK Parti’miz Allah’ın izniyle  bunun sonuçlarını ortaya koyuyor. Bugün buralarda yaptığım çalışmalar ve bu çalışmayı netleştirmeye dönük ve önümüzdeki süreci planlamaya dönük bir program içindeyiz.

“Kaybeden ve kazanan Belediye Başkanlarımıza eğitim kampı verilecek”

Bursa’da seçim sonuçları itibariyle değerlendirmeyle ilgili bir veri var elimizde. Bu sonuçlar doğrultusunda elde ettiğimiz analizler sonrasında seçimi kaybeden ve mevcutta olan belediye başkanlarımıza yönelik ‘eğitim kampı’ verilecek. Buna yönelik hataları tespit edip çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Ayrıca tüm teşkilat mensuplarımıza 31 Mart sürecinde çok büyük gayretler gösterdikleri için teşekkür ederim. Çok büyük bir mücadele verdiniz. İçinde Ramazan ayınında olduğu seçim kampanyasında özverili çalışmalarınızdan ötürü hepinize içten teşekkürlerimi iletiyorum.

“Herkes yüreğini ortaya koydu”

Tabii bu kampanyada sadece teşkilatımızın yöneticileri, siz değerli ilçe başkanlarımız, siz değerli belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz yoktu. Halkımızla vatandaşlarımız da bizim oradaki kampanyalarımızla, yüreğini ortaya koyarak gayret içinde oldu. Onlara da ne olur genel başkan yardımcısı olarak şükranlarımı, teşekkürlerimi iletme fırsatı bulursanız iletirseniz memnun olurum.Ben  buraya bu programı yapma kararı verdiğimde sağ olsunlar genel başkan vekilimiz Efkan Bey’le de istişarede bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ile de istişarede bulundum. Selamlarını ilettiler. Üzerimde kalmasın. Hem Cumhurbaşkanımızın hem de Genel Başkan Vekilimiz Efkan Ala’nın selamları var.

“Aksiyonları harekete geçireceğiz”

Bugün burada öğleye kadar burada olacağız. Zaten bu gece çok uzun ve ayrıntılı bir süreç olacak.  Biraz sonra biz bize kalınca da değerli teşkilat mensuplarımızla da birazdan ayrıntıları yapacağız. İnşallah  önümüzdeki süreçte yaptığımız bu tespitlerden sonra da bu tespitlerin gereği olan aksiyonları da harekete geçirmeyi düşünüyoruz . Allah yar ve yardımcınız olsun kolaylıklar diliyorum. Sizlere çok teşekkür ederim.”

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.