AK Parti’de hazırlık!

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti’de kongre ve yerel seçimler için hazırlıklar başlıyor. Eylül ayında yapılacak kongre ile kadrolar belirlenecek ve 2024’te yapılacak yerel seçimlere yönelik girişimler başlayacak.

AK Parti’de hazırlık!
Yayınlama: 01.07.2023 08:55:50
A+
A-

Uluslararası toplantılar, yerel seçim ve kongre hazırlıkları. Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de AK Parti’nin ajandası bu yaz oldukça yoğun.

AK Parti'de hazırlık! Erdoğan talimat vermişti!

KADROLAR EYLÜL AYINDAKİ KONGREDE BELİRLENECEK

14 ve 28 Mayıs seçimlerini başarıyla tamamlayan AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanacak. Ancak seçim öncesi parti kadrolarının eylül ayında yapılacak kongre ile yenilenmesi bekleniyor.

AK Parti, büyük kongresini sonbaharda toplayarak yerel seçimlere yeni kadrolarla gidecek. Meclis grubunda yüzde 65’i bulan değişimin MYK ve MKYK kadrolarında da kendini göstermesi bekleniyor. Bayramın hemen ardından büyük kongreye dair hazırlıklar yapılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Kongrenin ardından yerel seçim maratonu başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin sandık sandık analiz edilmesi talimatını vermişti. O çalışma, AK Parti’nin yerel seçim stratejisine ışık tutacak.

YEREL SEÇİMLERİN ODAK NOKTASI BÜYÜKŞEHİRLER

Yerel seçimlerde odak noktası ise büyükşehirler olacak. AK Parti’nin Ankara, İstanbul, Adana, Antalya gibi bir önceki seçimlerde CHP’nin kazandığı büyükşehirleri geri almak için özel çalışma yürütmesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.