ASELSAN ve THY, BAYKAR’ın çağrısına katıldı!

ASELSAN ve THY, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olabilmek için BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ın Gençlere Tablet bağış kampanyasına davet çağrısına cevap verdi.

ASELSAN ve THY, BAYKAR’ın çağrısına katıldı!
Yayınlama: 15.03.2023 21:16:18
A+
A-

ASELSAN, BAYKAR tarafından depremzede öğrencilerin eğitimine destek olmak adına başlatılan Gençlere Tablet bağış kampanyasına katıldı.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ın çağrısına katılan ASELSAN, Milli Eğitim Bakanlığı’na 10 bin adet tablet bağışladıklarını duyurdu.

ASELSAN, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hiçbir şey gençlerimizin parlak geleceğinin önünde duramaz. Teknofest paydaşı olarak, ASELSAN’ımızın Asil Derneği üzerinden YKS ve LGS’ye girecek afet bölgesindeki öğrenciler için 10.000 tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hiçbir şey gençlerimizin parlak geleceğinin önünde duramaz.@teknofest paydaşı olarak, ASELSAN’ımızın @asildernegi üzerinden YKS ve LGS’ye girecek afet bölgesindeki öğrenciler için 10.000 tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz.
Gençlerimize hayırlı olsun.#GençlereTablet pic.twitter.com/Ak3vTV5zRC

— ASELSAN (@aselsan) March 15, 2023

THY’DEN DE DESTEK GELDİ

YKS ve LGS’ye girecek olan depremzede gençler için başlatılan ‘Gençlere tablet kampanyasına’ Türk Hava Yolları (THY) 5 bin adet tabletle desteğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak THY Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türk Hava Yolları olarak, depremden etkilenen öğrencilerimiz için 5 adet tableti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlıyoruz. Tüm milletimizi ve kurumlarımızı gençlere tablet kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz” denildi.


Türk Hava Yolları olarak, depremden etkilenen öğrencilerimiz için 5 bin adet tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz.

Tüm Milletimizi ve kurumlarımızı #GençlereTablet kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.