Babacan,seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti

Babacan,seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti
Yayınlama: 28.05.2023 23:13:22
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim yenilgisinin ardından açıklama yaptı. Babacan şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylaması tamamlandı. Sonuçların, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda görevli olan üyelere, müşahitlere, ilçe seçim kurullarımıza, il seçim kurullarımıza ve Yüksek Seçim Kuruluna, seçimlerin şeffaf bir şekilde yapılmış olması sebebiyle özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Türkiye artık demokraside belli bir olgunluk seviyesini yakalamış durumda. Nispeten sakin, sükunet içinde geçen seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Vatandaşlarımızın yüzde 52’sini tercihini Sayın Erdoğan’dan yana kullanmıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Kendisine çağrım, vatandaşımızın verdiği bu yetkiyi adalet, liyakat ve istişare ilkelerinden sapmadan kullanmasıdır. Erdoğan’ı destekleyen vatandaşımızın siyasete ve siyasetçilere verdiği mesajı da duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu mesajı iyi tahlil edeceğiz ve üstümüze düşen sorumluluğun farkında olacağız.

Vatandaşlarımız bu seçimlerde DEVA Partisi’ne demokratik denetim yapma görevini vermiştir. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. DEVA Partisi Genel Merkez kurullarıyla, TBMM çatısı altındaki temsiliyle ve geniş teşkilat yapısıyla hem yanlışlara işaret etmeye devam edecek hem de doğrular konusunda çalışmalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir. Ayrıca partimiz yoğun bir şekilde derhal yarından itibaren yerel seçimler için çalışmaya başlayacaktır.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.