Başkan Yılmaz’dan yılbaşı mesaisi

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, 2022’NİN SON SAATLERİNİ YİNE TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİYLE BİR ARAYA GELEREK GEÇİRDİ.

Başkan Yılmaz’dan yılbaşı mesaisi
Yayınlama: 01.01.2023 11:15:05
A+
A-

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2022’nin son saatlerini yine toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçirdi.

Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi, Ertuğrulgazi, Emirsultan ve Yavuzselim Karakolu, Beyazıt Polis Merkezi ve Çocuk Şube, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Karapınar Jandarma Karakolu, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Servisi’ni ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını kutlarken belediye personeli ve esnafın da yeni yılını tebrik etti.

Ziyaretlere Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Yıldırım Başkan Vekili Yunus Emre Kandemiroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Yekeler, Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Maviçiçek katıldı.

Başkan Oktay Yılmaz’ın ilk durağı Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi oldu. Ders çalışan gençleri ziyaret eden ve gençlere tatlı ikramında bulunan Yılmaz, “2023’e dinamik başlamak için yılın son akşamında genç kardeşlerimizle buluştuk. 2023 yılı gençlerimize başarı ve mutluluk getirsin” dedi.

Görev başındaki jandarma ve polise teşekkür

Kütüphane ziyaretinin ardından emniyet güçleriyle buluşan Başkan Oktay Yılmaz, Ertuğrulgazi, Emirsultan ve Yavuzselim Karakolu, Beyazıt Polis Merkezi ve Çocuk Şube, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Karapınar Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Başkan Yılmaz, yeni yılın ülkemizde ve tüm dünyada daha mutlu, daha huzurlu ve barış içerisinde geçmesini temenni ederek, “Her koşulda vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz demeden görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm kolluk kuvvetlerimizin yeni yılını tebrik ediyorum ve vatan için görevleri başında şehadet şerbetini içen polislerimize rahmet, ailelerine başsağlığı ve gazilere hayırlı ömür diliyorum” dedi.

2023’ün ilk bebeklerine ziyaret

Başkan Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Maviçiçek ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Servisi’ndeki vatandaşlarla buluştu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, yılbaşı gecesi görevi başında olan ekiplerle sohbet edip, yeni yıllarını kutladı. Ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Servisi’ne giderek 2023 yılının Yıldırım’da dünyaya gelen ilk bebeklerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, “Yeni yılın ilk gününde gözlerini Yıldırım’da açan bebeklerimizi ziyaret ettik. Hediyelerini takdim ettik ve ailelerini tebrik ederek mutluluklarını birlikte paylaştık. Ailelerimize bebekleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

2023 çok daha güzel olacak

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2023 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi. Başkan Oktay Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Birlik ve beraberlik işin besmelesidir diyerek göreve geldiğimiz günden bu yana hemşehrilerimizin taleplerini dikkate alarak birçok projeye imza attık, birçok hizmeti Yıldırım’a kazandırdık. Bu bağlamda 2022 yılı da Yıldırım ilçemize ve şehrimiz için hizmet ve yatırımlarla dolu bir yıl oldu. Bu yılı hem ilçemizi geliştirip daha da güzelleştiren hem de hemşehrilerimizin yaşam konforunu arttıran birçok projeyle tamamladık. Yıldırım’ın her köşesine eşit hizmet götürme gayretiyle ilçemizin dört bir yanını hizmet ağlarıyla donatıp gelişen ve güzelleşen bir Yıldırım’ın hizmetkârı olduk. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle 2023 yılında da mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılının ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

Başkan Yılmaz’dan yılbaşı mesaisi
Başkan Yılmaz’dan yılbaşı mesaisi
Başkan Yılmaz’dan yılbaşı mesaisi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.