Baykar, Evim Yuvan Olsun projesine 22 adet eşyalı daireyle destek verecek

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Evim Yuvan Olsun” kampanyası çerçevesinde BAYKAR çalışanları için yeni yapılan 22 adet eşyalı daireyi, bir sene boyunca depremzedelere açtıklarını belirtti. Bayraktar, “Kardeşlerimizin acil barınma ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve sıcak bir yuvaya kavuşabilmesi için imkanı olan herkesi bu güzel kampanyaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Baykar, Evim Yuvan Olsun projesine 22 adet eşyalı daireyle destek verecek
Yayınlama: 19.02.2023 21:40:18
A+
A-

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, “Evim Yuvan Olsun” kampanyası çerçevesinde, BAYKAR’daki çalışma arkadaşları için yeni yapılan 22 tane eşyalı daireyi bir sene boyunca depremzede ailelerine açtıklarını belirtti. Bayraktar, aynı zamanda deprem dolayısıyla mağdur olan vatandaşların sıcak bir yuvaya kavuşmaları için imkanı olan herkesi kampanyaya davet etti.

BAYKAR’DAN EVİM YUVAN OLSUN PROJESİNE DESTEK

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Baykar’daki çalışma arkadaşlarımız için lojman olarak yeni inşa ettiğimiz ve bir ay sonra hazır hale gelecek 22 eşyalı daireyi, ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyası kapsamında bir yıl süreyle depremzede ailelerimizin kullanımına sunuyoruz. Depremin mağdur ettiği kardeşlerimizin acil barınma ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve sıcak bir yuvaya kavuşabilmesi için imkanı olan herkesi bu güzel kampanyaya davet ediyorum” açıklamasına bulundu.

Baykar, Evim Yuvan Olsun projesine 22 adet eşyalı daireyle destek verecek

1000 KONUT BAĞIŞLAMIŞTI

Öte yandan BAYKAR, afetzedelerin kalıcı barınma ihtiyacının çözümü için AFAD ile koordineli bir şekilde bin konut bağışlayacağını duyurmuştu. Yapılan paylaşımda, “BAYKAR olarak afetzedelerin kalıcı barınma ihtiyacının çözümü için AFAD ile koordineli bir şekilde 1.000 konut bağışlayarak Konut Seferberliği başlatıyoruz. Toplam yardım miktarımız 1 milyar 855 milyon TL’ye ulaştı. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bölgedeki acil barınma ihtiyacına destek olabilmek adına ilk etapta 2 bin mağdur kardeşimizin yaşayabileceği BAYKAR Konteyner Kent’i hayata geçiriyoruz. Bu zor günleri beraber atlatacağız.” ifadelerine yer verilmişti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.