BİGİAD Deprem yaralarını sarmaya devam ediyor

BİGİAD Deprem yaralarını sarmaya devam ediyor
Yayınlama: 18.04.2023 16:06:02
A+
A-

Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği  (BİGİAD) depremin ilk gününden beri deprem bölgesinde varlığını hissettiriyor.Ramazan ayı boyunca Adıyaman‘da hizmet veren aşevi, her gün  5 bin kişilik iftar ve sahur yemeği çıkarıyor.BİGİAD, Her yıl düzenlediği iftar programını, bu yıl  da depremzede vatandaşlarla yapmaya karar verdi.

BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan, Bursa Temsilci Başkanı Kadri Çiftçi , BİGİAD Üyesi Bursa Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda BİGİAD üyesi program için deprem bölgesine gitti.Bölgede ulaşılması zor olan köyler, mezralar ve  ücra köşelerdeki  çadırları gezen BİGİAD Derneği, Depremzedelere maddi ve manevi destekte bulundu.

Başkan Kemal İnan ve Üyeler, Adıyaman’da  400 yataklı devlet hastanenin bahçesinde kurulan  aşevinde Depremzedelerle iftar yemeğinde bir araya geldiler.

BİGİAD Genel Başkanı Kemal İnan, yaptığı açıklamada; ”Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat’ta meydana gelen Maraş depremlerinde  11 ilimiz büyük hasar gördü. Çok sayıda  vatandaşımızı kaybettik .Bölgede insanlarımız zor şartlarda hayatlarına devam etmektedir.Ülke olarak herkes elinden geleni yaptı, yapmaya da devam ediyor. Biz de ilk günden bu güne kadar üyelerimizin desteğiyle bölgede elimizden geleni yaptık. Ramazan ayından  sonra da desteğimiz devam edecektir.Bölgeden yetkililerle görüştük.En çok neye ihtiyaç olduğunu sorduk,bilgisini edindik.Bundan sonraki süreçte  deprem bölgesinde hangi çalışmaları yapacağımızı toplantımızda planlayacağız. Bölgede edindiğimiz izlenime göre ,daha fazla destek olmak gerekiyor. ” dedi.

Programdan sonra deprem bölgesinde bir gün daha kalan dernek üyeleri, bölgeden ayrıldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş