Bihter filminin yeni Bülent’i mert İnce, Nihat’ı ise Mertcan Tekin oldu

Bihter adıyla filmi yapılacak olan Aşk-ı Memnu dizisinin yeni Bülent’i Mert İnce, Nihat’ı ise Mertcan Tekin oynayacak. 17 Mart’ta çekimlerine başlanacak olan film, Netflix’te yayınlanacak.

Bihter filminin yeni Bülent’i mert İnce, Nihat’ı ise Mertcan Tekin oldu
Yayınlama: 09.03.2023 10:21:27
A+
A-

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Günümüzde bile tekrar bölümleri büyük bir ilgiyle izlenen dizi “Bihter” adıyla film olacak. Filmin oyuncu kadrosundaki yeni isimler de belli olmaya başladı.

BÜLENT VE NİHAT DA BELLİ

Oyuncu kadrosunun neredeyse netleştiği filmin yeni Bülent ve Nihat’ı da belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, filmde evin küçük oğlu “Bülent” rolünü Mert İnce canlandıracak. Kuzgun dizisiyle oyunculuğa başlayan İnce, Farah Zeynep Abdullah’la “Bergen” filminde de rol almıştı. Filmde Nihat rolünü ise başarılı oyuncu Mertcan Tekin oynayacak. 21 Mart’ta çekimleri başlanacak olan Bihter film, Netflix’te yayınlanacak.

OYUNCU KADROSU NETLEŞİYOR

Merakla beklenen Bihter filminde Adnan Bey’i daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki başarılı oyuncu Osman Sonant oynayacak. Filmde Bihter’i Farah Zeynep Abdullah, Behlül’ü Boran Kuzum, Nihal’i Helin Kandemir, Firdevs Hanım’ı Hande Ataizi, Peyker’i Nezaket Erden, Beşir’i Lorin Merhart, Matmazel’i ise Ebru Özkan oynayacak.

 

Bihter filminin yeni Bülent'i mert İnce, Nihat'ı ise Mertcan Tekin oldu

Bihter filminin yeni Bülent'i mert İnce, Nihat'ı ise Mertcan Tekin oldu

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş