Bursa Büyükşehir ile TÜM BEL-SEN arasında sözleşme

Bursa Büyükşehir ile TÜM BEL-SEN arasında sözleşme
Yayınlama: 14.06.2024 10:59:45
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında sözleşme töreni düzenlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında toplu sözleşme töreni Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirildi.

Tüm Bel-Sen Bursa Şube Başkanı Pınar Koşal, “Yerel seçim sonrasında Bursa baharı yaşadı, artık gülümsüyor. Şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışla devam ediyoruz. Yoğun bir yetki ve örgütlenme sürecinin altından kalkmayı başaran daire başkanlarımıza ve çalışanlara gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“YAŞANABİLİR BİR ÜLKEYE HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt, “Çok zor dönemlerden geçtik, ve yaşayacağız gibi gözüküyor. Fakat yerel seçimlerde toplum bir mesaj verdi. Yaşanabilir bir ülkeye hepimizin ihtiyacı olduğunu gördük. Gidişat iyi değil değiştirmek lazım dediler. Bu ülkenin geleceği çalınıyor. Bir çıkış yolu mümkün, hepimizin sorumluluğu. Meselenin kendisi özgür bir toplumdu. Tercihiniz emek ve insandan yanaysa sonuç alırsınız” açıklamalarında bulundu.

BAŞKAN BOZBEY MÜJDEYİ VERDİ

Başkan Bozbey, “Bu toplu sözleşmeyle Ramazan ve Kurban Bayramı ayrı olmak üzere personellerimize ikramiye vereceğiz. Bu bayram ödemesi geciken geçen ramazan ve bu kurban bayramı ikramiyeleri hesaplarınıza yatırılacaktır” şeklinde duyurdu.

8 MART’TA KADIN PERSONELLERE YARIM GÜN İZİN

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın belediye personellerine farkındalığı artırmalarını temenni ederek yarım gün idari izinli olacaklarını açıkladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.