Mustafa Bozbey: Mudanya Turizmin Gözbebeği Olacak!

Mustafa Bozbey: Mudanya Turizmin Gözbebeği Olacak!
Yayınlama: 30.06.2024 14:24:48
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından yenilenen Mudanya Plajı’nın açılış töreni düzenlendi.

HABER/ŞERÍFE ÖZ

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından yenilenen Mudanya Plajı’nın hizmete Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Işıkyıldız, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay katıldı.

MUDANYA KÖKLÜ BÍR TARÍHE SAHÍP

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey burada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek konuşmasına başladı. Bozbey, “Mudanya çok köklü bir tarihe sahip. Büyüleyici doğal güzellikleriyle her zaman cazibe merkezi haline gelmiştir ve devam etmiştir.

Mudanya sadece Bursa için değil ülkemiz içinde oldukça önemlidir. Mudanya’nın değerini ortaya çıkarmak içinde belediye başkanımızla, ilçe başkanlarımızla, meclis üyelerimizle daha yaşanabilir, keyifli bir ortam oluşturmak adına sıkı çalışmaktayız. Turizmin canlandırılması ve Mudanya’nın hak ettiği değeri görmesi için Mudanya’nın geleceğini şekillendirme arzusundayız. Hem yerel hem de genel ekonomiye katkı sağlamasını arzuluyoruz.

Hem yerel hem de genel ekonomiye katkı sağlamasını arzuluyoruz. Burfaş, 200 kişi kapasiteli kafetaryası olan ve halkımıza hizmet edecek bir alandır. Bu yer 2023 yılında yapılmaya başlanmıştır ve arkadaşlarımız yoğun mesai yaparak bugüne yetiştirmiştir. Tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Burada kafeterya B kafe olarak hizmet edecek” dedi.

KADIN DERNEKLERÍNÍ DESTEKLIYORUZ

Bozbey, “Burada kadın derneklerimiz belirli günlerde ürünlerini sergilemek için de bir alan oluşturuldu. Ama buradaki kadın derneklerine verilecek alan öncelikli olarak Mudanya Kadın derneklerine verilecek. Burada yapmış olduğumuz ve yapacağımız işler devam edecektir.

Plajlar artık kaliteli zamanlar geçireceğimiz yerlerin başında gelmektedir. İnsanlarımızı rahatsız edecek herhangi bir duruma asla müsade edilmeyeceğini belirtmek istiyorum. Huzur ve güven içerisinde vatandaşlarımızın sahil alanlarında oturması bizim sorumluluğumuz ve bu konuda büyük bir hassasiyetimiz var. Deniz yoluyla ulaşımlara da başlayacağımızı belirtmek istiyorum. Bunu yakın süre içerisinde yaşama geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu tarz projelerin devamını geleceğini belirterek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bobzey’e teşekkür etti

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.