Bursalılar 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamak için yürüdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi ve Emekliler Bayramı kapsamında düzenlenen yürüyüş programı başladı.

Bursalılar 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlamak için yürüdü
Yayınlama: 01.05.2024 13:07:27
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN – ŞERİFE ÖZ 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü gününde kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Yürüyüş eski Atatürk Stadyumu önünde başladı.

Yürüyüş programına CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın,CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve meclis üyeleri katıldı.

Yürüyüşte açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, günün anlam ve önemine ilişkin konuştu.

Bozbey, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada alanlarda işçilerimizin güç bir şekilde yansıttığı bu alanlarda bugün bayram havası aslında yaşanıyor. Baktığımızda yaşam kalitelerini ve ayını zor geçirebilecek insanların düşündüğümüzde aslında onlar için bir bayrak olmadığı, sadece mücadele günü olduğu için onların tüm mücadelelerini kutluyorum. Elbette ki bayram olacak kalacağı bir Mayıs’ta yaşanmasını diliyorum. Tekrar emekçilerimizin bayramını kutluyoruz.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.