Cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi?

Seçim için geri sayım devam ediyor. Oy kullanırken yanında cep telefonu ile kabine girildiğinde cezasının olup olmadığı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde kullanılan oyun geçersiz sayıldığı durumlar vardır. Peki cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi? Oy kullanırken cep telefonu yasak mı?

Cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi?
Yayınlama: 09.05.2023 21:53:34
A+
A-

Cep telefonuyla oy verme kabinine girmek yasak mı araması her seçim döneminde olduğu gibi şimdi de araştırılmaya başladı. Oyların sosyal medyada paylaşılması sebebiyle oy kullanırken cep telefonu yasak mı diye merak ediliyor. Peki cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi? Oy kullanırken cep telefonu yasak mı? YSK’dan konu için açıklama…

 

Cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi? Oy kullanırken cep telefonu yasak mı?

OY KULLANIRKEN CEP TEFONU YASAK MI?

14 Mayıs seçimleri öncesi yasak olan konular YSK tarafından açıklandı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilen bilgilerde  cep telefonu, fotoğraf veya film makinesi gibi görüntü kaydedici veya haberleşme sağlayıcı cihazlarla kabine girilmesi yasak olarak belirtildi.

Cep telefonuyla oy verme kabinine girilir mi? Oy kullanırken cep telefonu yasak mı?

CEP TELEFONUYLA OY VERME KABİNİNE GİRİLİR Mİ?

YSK tarafından yapılan açıklamaya göre oy kabinine cep telefonuyla girip seçimi açık edecek her türlü işlem yasaktır. Bu sebeple oy kabinine görüntü alınabilecek herhangi bir cihaz ile giriş yapılmamaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş