Cerrahi Maske ile Akaryakıt Soydular

Cerrahi Maske ile Akaryakıt Soydular
Yayınlama: 24.06.2024 11:43:38
A+
A-

Adana’da yüzlerini cerrahi maskeyle gizleyip, akaryakıt istasyonunun marketine soygun için giren E.İ. (17), suç ortağı İbrahim A.’nın (19) belindeki tabancayı çıkarıp havaya 1 el ateş etti. Paniğe kapılan kasiyer Onur E.’nin (25), poşete doldurduğu 20 bin lira ve birkaç paket sigarayı alan şüpheliler kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan İbrahim A., E.İ. ile gözcülük yapan İ.Ö. (17) tutuklandı.

Cerrahi maskeli ve silahlı akaryakıt istasyonu soygunu

“PARAYI HARCADIK”

Çalışanların ihbarıyla olay yerine gelen Gasp Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından alınan 100 saatlik görüntüyü inceleyip, şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Gülbahçesi Mahallesi’ndeki evlerinde saklandıkları belirlenen şüpheliler, polisin yaptığı eş zamanlı baskınlarda yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda, soygunda çalınan para bulunamadı. Emniyete götürülen şüpheliler, haklarındaki suçlamaları kabul etti. İfadesinde, “Paraya ihtiyacımız vardı. Arkadaşım E.İ. ile plan yapıp, soygunu gerçekleştirdik. Parayı da harcadık” diyen İbrahim A., E.İ. ve İ.Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cerrahi maskeli ve silahlı akaryakıt istasyonu soygunu

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.