CHP Yıldırım Başkanı: Tüm sorunları çözebilecek güçteyiz

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, mahalle sorunlarını yerinde görmek ve muhtarlardan bilgi almak amacıyla Millet Mahallesi, Vatan Mahallesi ve Sakarya Mahallesi’ni ziyaret etti. Gün, “Yıldırım gücüyle tüm sorunları rahatlıkla çözebilecek güçteyiz” dedi.

CHP Yıldırım Başkanı: Tüm sorunları çözebilecek güçteyiz
Yayınlama: 17.05.2024 16:44:41
A+
A-

Ziyaretlerde muhtarlarla sohbet eden ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Gün, altyapı eksikliği, elektrik ve internet hatlarının yetersizliği, sosyal alan eksikliği ve madde kullanımının bazı mahallelerde yaygın olması gibi sorunların dile getirildiğini aktardı.

Gün:  Sorunları ilgili kurumlara ileteceğiz

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, mahallelerde yapılan gözlemler ve muhtarlardan alınan bilgiler doğrultusunda ilgili kurumlara dilekçelerle başvuracaklarını ve yapılan çalışmaları takip edeceklerini söyledi. Gün, “Bu çalışmaların sonuçlarını da Yıldırımlı hemşehrilerimizle paylaşacağız. Unutulduğunu hisseden hiçbir vatandaşımızı unutmayacağız. Yıldırım gücüyle tüm sorunları rahatlıkla çözebilecek güçteyiz. Yeterli doğru planlamalarla güçbirliği oluşturalım” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.