CHP’de hareketli saatler! Kılıçdaroğlu ajans ile yollarını ayırdı

CHP’de hareketli saatler! Kılıçdaroğlu ajans ile yollarını ayırdı
Yayınlama: 16.05.2023 15:50:52
A+
A-

CHP’li Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün itibariyle reklam ve iletişim ajansıyla yollarını ayırdığını söyledi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde hüsran yaşayan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde hareketli saatler yaşanıyor. Kılıçdaroğlu ve CHP’nin seçim kampanyasını hazırlayan ve yürüten ajans ile yolların ayrılması da önemli gelişmelerden birisi. CHP Eski Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş’ın aktardığına göre CHP’nin 2. tur seçim kampanyası da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine devredildi.

YENİ KAMPANYAYA BU GECE START VERİLECEK

CHP Eski Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP’de yaşanan gelişmelere dair sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu açıklamalarda CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. Tur seçim kampanyasını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetmesinin gündemde olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun bugün itibariyle reklam ve iletişim ajansıyla yollarını ayırdığını kaydeden Yarkadaş, yeni kampanya için bu gece start verileceğini de belirtti.

2- İkinci tur seçimin kampanyasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi devraldı. Bu ekip CHP’nin ajansı ile entegre edilecek ve çalışmalar hızlanacak. CHP’nin ajansının yönetiminde yine Özgür Yici olacak. İmamoğlu’nun ekibi de bugün genel merkezin 11. katına konuşlandı. Kampanya…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş