CHP’de Kılıçlar çekildi!

CHP kurultayına günler kala partide gerilim yükseldi. CHP İstanbul Milletvekili Salıcı, İmamoğlu’nun 29 Mayıs’taki ‘değişim’ videosunun önceden hazırlandığını öne sürdü. CHP İstanbul Milletvekili Özer bu sözlere sert tepki gösterdi.

CHP’de Kılıçlar çekildi!
Yayınlama: 02.11.2023 14:21:17
A+
A-

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi adaylığı konusunda direttiği ve seçim çalışmasından çok masadaki ortaklarına koltuk dağıtmaya mesai harcadığı seçimden hezimetle çıkması partisinde büyük bir kaosa neden oldu.

CHP’NİN POLEMİK KONUSU İMAMOĞLU’NUN VİDEOSU 

Hezimetin ertesi günü olan 29 Mayıs’ta harekete geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘değişim’ mesajı verdiği bir video paylaşarak İmamoğlu’na üstü kapalı istifa çağrısında bulundu. CHP’nin 5 Kasım’da yeni genel başkanını seçeceği kurultaya sayılı günler kala, bu videoyla ilgili yeni bir polemik başladı.

“O VİDEO BİR HAZIRLIĞIN SONUCUDUR”

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, “Düşünün 28 Mayıs akşamı biz seçimi kaybettik. Üzgünüz, kırgınız öfkeliyiz. bazı kesimlerde umutsuzluk var. Terimiz daha soğumamış sabah bir değişim videosuyla başladı 29 Mayıs. O video bir  bir hazırlığın sonucudur. Zihinsel jimnastiğin bir sonucudur.” diyerek İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nu devirmek için önceden hazırlık yaptığını iddia etti.

CHP’Lİ ÖZER’DEN SERT TEPKİ: BU SÖZLERİ KINIYORUM

CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, o sözlere X hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Salıcı’nın açıklamalarını üzülerek izlediğini belirten Özer, “Seçimlerde en çok ili gezmiş, en çok mitingi programlamış ve düzenlemiş, Erzurum’da taşlı saldırıya uğramış, Ekrem İmamoğlu’na yönelik, ‘Kişi kendinden bilir işi’ misali algı yaratma çabaları ile yapılan bu açıklamaların sahibini kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.