Cumhurbaşkanı Erdoğan: Be ahlaksız! Bu yenilir yutulur bir şey değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Be ahlaksız! Bu yenilir yutulur bir şey değil
Yayınlama: 21.02.2023 15:42:58
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli depremden etkilenen Osmaniye’de incelemelerde bulunuyor.

Erdoğan ve Bahçeli, Saim Bey Ortaokulu’nun bahçesine kurulan çadır kente girdiler iki lider burada depremzedeler ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Osmaniye’de açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Dün Hatay merkezli 6,4 ve 5,8 şiddetli depreme biz de Kahramanmaraş’ta yakalandık. 6 Şubat’tan bu yana ardı ardına yaşanan depremler nedeniyle yüreğimize düşen ateşi anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor.

Deprem bölgesinde hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçerken, yaralılarımızın sayısı 15 bini aştı. Osmaniye’de bin vatandaşımız defnedilirken, 2 bin 606 vatandaşımız da yaralandı.

“İNSANLIK TARİHİNİN EN VÜYÜK TABİİ FELAKETLERİNDEN BİRİ”

Bilim insanları 6 Şubat’ta maruz kaldığımız deprem felaketini karada meydana gelen en büyük deprem olarak tespit etti. Dün Hatay ve Kahramanmaraş’ı tekrar ziyaret ettik. Sadece ülkemizin değil, insanlık tarihinin en büyük tabii felaketlerinden biri ile karşı karşıyayız. Devlet ve millet olarak yaralarımızı sarmaya, yeniden hayata tutunmaya çalışıyoruz. Tüm imkanlarımızı şehirlerimiz için seferber etmiş durumdayız.

“BU YENİLİR YUTULUR BİR ŞEY DEĞİL”

Muhalefet devlet yok diyor. Bunların gözü kör, kulağı sağır, kalpleri mühürlü. Devlet ilk andan itibaren vatandaşın imdadına koştu.

Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. Kızılay nerede diyor? Be ahlaksız, be namussuz, be adi! 2.5 milyon insana bu Kızılay yemeğini ulaştırıyor. Vicdansız. Bu yenilir yutulur bir şey değil.

GAZİANTEP’E GEÇECEKLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Osmaniye’den sonra Gaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerine geçecekler.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş