Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar!
Yayınlama: 01.05.2023 14:13:11
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu’nda konuşuyor.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Memur-Sen Genel Kurulu’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Memur-Sen camiasıyla bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Genel Kurul’da bayrağı devredecek kardeşlerimize gayretleri için teşekkür ediyorum. Memur-Sen’in kurucusu Mehmet Akif İnan’ı rahmetle yad ediyorum.

Memur-Sen kurulduğu günden bu yana tavrını Haktan yana koymuştur. Memur-Sen gibi Türkiye merkezli hareket eden kuruluşlarımızla gurur duyuyoruz.

Sizler canla başla çalışırken birileri de yalnızca şov yapmanın derdindeydi.

“DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ”

Azerbaycan deprem bölgesine 1000 afet konutu, okul, cami ve sosyal donatı alanları yapacak. Bunlar tek millet iki devlet olmanın gerçeğidir.

Devletimizin tüm kurumlarıyla halen sahadayız. Seçim gündeminden bağımsız olarak bölgedeki tüm çalışmaları günbegün takip ediyoruz. Afette hayatları alt üst olan kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturmadan durmayacağız, dinlenmeyeceğiz.

650 bin konut ve köy evi tamamlanacak. 

Deprem felaketinde kimileri şov yapmanın, acılarımızı istismar etmenin peşinde koştu. İnsanımızın canı yanarken; devleti, kurumlarını özellikle suçladılar, milleti kışkırttılar, yıkıntılar önünde poz verdiler. İşleri bittikten sonra bölgeyi terk ettiler.

KILIÇDAROĞLU’NUN 350 MİLYAR DOLAR VAADİ

Bugün ülkeye utanmadan 300 milyar dolar getireceğim yalanını atanlar o günlerde IMF komiserlerinin çantacılığını yapıyordu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.