CZN Burak, enkaz altındaki Taha Duymaz’la ilgili son gelişmeleri aktardı: Çalışmalara devam ediliyor

Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen depremlere Hatay’da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve yakınları enkaz altında kaldı. Günlerdir Duymaz’ın enkazının başında olan CZN Burak, çalışmada görev alan kişiyle konuşarak son durumu paylaştı. Görevli, apartmanların yana eğildiğini ve büyük tehlike olduğunu söylerken Duymaz’ın ailesi de çıkan ölüm haberlerine isyan etti.

CZN Burak, enkaz altındaki Taha Duymaz’la ilgili son gelişmeleri aktardı: Çalışmalara devam ediliyor
Yayınlama: 14.02.2023 09:04:38
A+
A-

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da enkaz altında kaldı. Günlerdir Taha Duymaz’ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden CZN Burak, son durumu paylaştı.

“ARKADAŞIMIZI ÇIKARABİLMEK İÇİN BİNALARI TIRAŞLAMAK GEREKİYOR”

Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek hem yardım yapan hem de Duymaz’ın ailesine destek olan CZN Burak, çalışmaları sürdüren ekipten biriyle görüştü. Çalışmalarla ilgili bilgi veren görevli, “Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş