Deniz Akkaya: Henüz Bitmedi!

Deniz Akkaya: Henüz Bitmedi!
Yayınlama: 17.06.2024 18:41:56
A+
A-

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin ile yaşadığı ilişki Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Akkaya ve 16 yaşındaki kızının karakolluk olmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti. Geçtiğimiz günlerde koruma altına alınan Ayşe mahkemenin verdiği ara kararla babası Efe Önbilgin’e teslim edili. Baba -kız, dün akşam birbirlerine kavuştu.

Eski Manken kızı Ayşe Önbilgin’in kendisine saldırıp balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem yarattı. Devlet korumasına alınan Ayşe Önbilgin ise iddiaları yalanladı. Annesini suçladı. Olay günü yaşananları Ayşe, savcıya şöyle anlattı: Annem ‘Senden nefret ediyorum’ dedi. İçinde termos olan çantamı bana fırlattı. Çeneme geldi. Canım acıdığı için ‘Oha’ dedim. Annem bana ‘Benimle bu ses tonuyla konuşamazsın’ deyip tokat attı’. ‘O. çocuğu, kötü tohum, şeytan…’ gibi hakaretler etti.”

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'in ifadesi ortaya çıktı! Koruma altına alınmıştı! Kan donduran iddialar...

UZAKLAŞTIRMA KARARI!

Ayşe bunları söylerken Deniz Akkaya X’teki hesabından bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili soruları yanıtlamayacağını her şeyi kendi YouTube kanalından anlatacağını vurguladı.

Deniz Akkaya gizli telefon buldu! 'Aklımı kaybetmek üzereyim' - Magazin Haberleri - Milliyet

BABASI İLE KALMAK İSTEDİ

Londra’da yaşayan 15 yaşındaki kızının velayetinin kaldırılması için 29 Mayıs 2024’te İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde dava açtı. O davada, ara karar açıklandı. Açıklanan kararda; Ayşe Önbilgin’in babasıyla kalmak istediği ve eğitimine babasının yanında devam etmek istediği bildirildi.

Ayşe Önbil’in Çocuk Esirgeme Yurdu’nda daha fazla kalmasının mağduriyete yol açacağı için babası Efe Önbilgin’e teslimine karar verildi. Ara kararda; geçici velayete ilişkin talebin, dosya kapsamı dikkate alınarak deliller toplandıktan sonra değerlendirilmesine karar verilmesi gerektiğine ilişkin ifadeleri yer aldı.

 

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili yeni paylaşım: Odasını kontrol ettim Allah'ım aklıma mukayyet ol! - Tele1

“YAZ TATİLİNE ÇIKACAK”

Deniz Akkaya, yaptığı açıklamada; “Çocuğumun velayetini falan vermedim. Sadece 15 senedir ilk defa babasıyla yaz tatiline çıkacak. Babasıyla yaz tatiline çıkması için izin verdim” dedi.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı

BABASI TESLİM ALDI

Zorlu süreci babasının yayında geçirmek isteyen Ayşe, dün gece Efe Önbilgin tarafından teslim alındı. Bu anın görüntüsünü Avukat Şeyda Yıldırım yayımladı.

Yıldırım şunları yazdı: 28.05.2024 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine Sarıyer Çocuk Büro Amirliğince Marmara Çocuk Destek Merkezi’ne teslim edilen A.Ö. İstanbul 4. Aile Mahkemesi ve İstanbul 3. Çocuk Mahkemesi’nin 14.06.2024 tarihli kararları doğrultusunda az önce babası Efe Önbilgin tarafından teslim alındı. Devam eden yargılama süreçleri ve mevcut yayın yasağı kararları nedeniyle sadece bu kadar bilgi vermekle yetiniyor ve mutluluğumuzun resmini sizlerle paylaşmak istiyorum. Başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, Marmara Çocuk Destek Birimi, değerli hocalarımız, tüm personel ve A.Ö’nün üstün yararı için emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Henüz hiçbir şey bitmiş değil ama bugünün A.Ö’nün yeni hayatının ilk günü olması ve önündeki uzun yıllarda yüzünün hep gülmesi tek dileğimizdir…

Deniz Akkaya'dan 'Teyzem kızımı boğmaya çalıştı' çıkışı... Kızının ifadesi şoke etti: 'Bana termosla...'

DENİZ AKKAYA’DAN YENİ PAYLAŞIM

Deniz Akkaya da sosyal medya hesabından sabah saatlerinde bir paylaşım yaptı. Kendisine gelen destek mesajlarını paylaşan Akkaya, “Annelerin sessiz çığlıklarına vesile olmuş olmam belki de kültürümüzün getirdiği annenin üzerindeki bu gizli baskının benimle birlikte ortaya çıkmasından dolayı farklı bir hüzün ve sevinci bir arada yaşıyorum.” dedi.

Babalar gününü kutlamayı da ihmal etmeyen Akkaya, “Bu arada evlatlarına tek başına bakan/hem anne hem baba olan/eşlerine sonsuz desteğiyle babalık makamının hakkını veren tüm babaların babalar gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.