Diriliş Ertuğrul’un yokluğunu hissettirmeyecek dizi geliyor!

Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Tekden Film, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma’yla izleyenleri tarihin derinliklerinde eşsiz bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Dizi sektörüne apayrı bir renk katacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, Fatih Sultan Mehmet’e dair bilinmeyenlere ve merak edilenlere ışık tutacak.

Diriliş Ertuğrul’un yokluğunu hissettirmeyecek dizi geliyor!
Yayınlama: 11.01.2023 10:32:54
A+
A-

Diriliş Ertuğrul yapımcısından, tarih konulu dizilerle ilgilenenlerin ve geçmişe dair detaylı bilgiye erişmek isteyenlerin hoşuna gidecek bir proje geliyor. Tarihsel bilgi hazinesini genişletmekten keyif alanlar memnun edecek dizinin adı Bir Fetih Ülküsü Kızılelma olarak açıklandı.

Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Tekden Film, Kayı Obası beyi ve Süleyman Şah’ın oğlu Ertuğrul Bey’in hayat hikayesinin ardından bu sefer Fatih Sultan Mehmet’inkini anlatmaya hazırlanıyor.

Kamil Aydın’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma’da Fatih Sultan Mehmet’in yaşam öyküsü gözler önüne serilecek. Senaristliğini Ozan Bodur ile ekibinin üstleneceği Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, TRT dijital platformunda seyircisinin hafızasından silip atamayacağı dakikalar yaşatacak.

Diriliş Ertuğrul’un yokluğunu hissettirmeyecek dizi geliyor! Farklı dünyanın kapısını aralayacak

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş