Dünyaca Ünlü Aktör Bakın Ne Yiyor!

Dünyaca Ünlü Aktör Bakın Ne Yiyor!
Yayınlama: 18.04.2023 16:56:13
A+
A-

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicolas Cage, 1988 yapımı Vampire’s Kiss’te hamamböceği yemesiyle ilgili ilk kez konuştu. Hamamböceği yediği için büyük pişmanlık duyan Cage, “Bunu bir daha asla yapmayacağım” ifadelerini kullandı.

“Hayalet Sürücü”, “Yetenekli Bay Cage” ve “Büyük Hazine” gibi birbirinden başarılı yapımlarla dünya sinemasını adını altın harflerle yazdıran Nicolas Cage, geçtiğimiz günlerde yeni filmi ‘Drakula Renfield’ için dişlerini törpülettirerek sivrilttiğini açıklamıştı. Herkesi şaşırtan bu açıklamaların ardından Yahoo Entertainment’a röportaj veren Cage, ilginç bir itirafta bulundu.

1988 yapımı Vampire’s Kiss’te hamamböceği yemesi hakkında konuşan Cage, filmde aslında iki hamamböceği yediğini itiraf etti. Renfield’daki rol arkadaşı Nicholas Hoult’a böcek yeme tavsiyesi verip vermediği sorulan ünlü oyuncu, “Hoult patates böceği yedi. İşi başka bir seviyeye taşıdı.” diye konuştu.

Cage’in yorumu karşısında sessizliğini bozan Hoult ise “Hayır, hamamböceği patates böceğinden kötü. Bence. Bilmiyorum çünkü burada yediğim hamamböcekleri karameldi” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş