Elon Musk, Master Plan 3 projesinin son adımını gerçekleştiriyor!

Elon Musk yönetimindeki şirket geri dönüştürülmüş su kullanmayı kabul ederek Meksika’da fabrika kurmayı kabul etti. Detayların paylaşılacağı fuarda Elon Musk’ın Master Plan 3 adındaki projenin üçüncü adımının açıklanması bekleniyor.

Elon Musk, Master Plan 3 projesinin son adımını gerçekleştiriyor!
Yayınlama: 01.03.2023 18:08:04
A+
A-

Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla şirketi, pazar alanını genişletmek için Meksika’da mağaza kurmaya hazırlanıyor. Tesla’nın başkanı salı günü yaptığı açıklamada, otomobil firmasının Meksika’nın Monterrey şehrinde bir mağaza açacaklarını doğruladı.

 

Elon Musk, Master Plan 3 projesinin son adımını gerçekleştiriyor!

 

TESLA GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ SU KULLANACAK

Meksika Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Tesla’nın geri dönüştürülmüş su kullanmayı kabul ettiğini ve bu doğrultuda kuzey Meksika’daki önemli bir çevresel endişeyi giderdiğini belirtti. López Obrador, Tesla’nın çarşamba günü öğleden sonra düzenleyeceği yatırımcı günü etkinliğinde kurulacak olan yeni fabrika için detaylı açıklamaların yapılacağını söyledi.

Master Plan 3, the path to a fully sustainable energy future for Earth will be presented on March 1.

MASTER PLAN 3

1 Mart’ta Gigafactory Texas’ta düzenlenecek olan etkinliğe Elon Musk’ın da katılacağı söyleniyor. Elon Musk, bu etkinlikte Master Plan 3 olarak belirttiği üç ana plan üzerinde durarak açıklamalarda bulunacak.

Master Plan 3 projesine göre

İlk “Ana Plan” ile Tesla uygun fiyatlı aile arabaları da dahil olmak üzere elektrikli araçları piyasaya sürmek amaçlanmıştı.

“İkinci Ana Plan” 2016 yılında yayınlanan enerji üretimi ve depolama satışı üzerine odaklanan bir plandı. Ayrıca taşıma üzerine kamyonlar ve otobüslerin otonom sürüş teknolojileriyle donatılacağı belirtilmişti.

“Üçüncü Ana Plan” ise Robotaxis ve yeni nesil platform olarak adlandırılıyor. Musk, katılacağı etkinlikte üçüncü ana plan hakkında detaylı bilgileri açıklayacak.

Tesla şirketinin araçların yerleştirildiği ve Panasonic ile ortak bir projenin de bulunduğu birçok yerde fabrikası mevcut. Ayrıca şirketin Berlin ve Şangay yakınlarında da fabrikaları bulunuyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş