Elon Musk’tan skandal maddeye onay!

Elon Musk yönetimindeki Twitter, gelirlerini artırmak için reklamverenlerin kenevir ve çeşitli uyuşturucu reklamları yayınlamalarına olanak sunan maddeyi Twitter’ın reklam kurallarına ekledi.

Elon Musk’tan skandal maddeye onay!
Yayınlama: 27.04.2023 20:41:38
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Twitter’ı satın alan Elon Musk, bir skandala daha imza attı. Musk yönetimindeki Twitter bu yılın başlarında esrar reklamlarına izin veren ilk büyük sosyal medya şirketi oldu. Sosyal medya platformunun, daha fazla kâr elde etmek için her yolu deneyen şirket, reklamvereni çekmek amacıyla bu kuralları gevşetmeye gideceği belirtiliyor.

TWİTTER’DAN SKANDAL MADDEYE ONAY

Twitter, web sitesinde yayınladığı bir yazıda “İleriye dönük olarak, sertifikalı reklamverenler reklam öğelerinde paketlenmiş kenevir ürünlerine yer verebilirler” dedi. Daha önce, esrar reklamcıları reklamlarında herhangi bir ürün gösteremiyor ya da satışını teşvik edemiyorlardı.

Tesla CEO’su, Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasını haklı göstermek, büyük maliyet kesintileri yapmak ve daha fazla gelir kaynağı bulmak için çeşitli arayışlara girdi. Sosyal medya platformu Ocak ayında siyasi reklamlara yönelik yasağı da kaldırmıştı.

Elon Musk’ın daha fazla kazanmaya yönelik olan bu tutumu, insanları zararlı maddelere özendirebileceği ve bunun sonucunda kullanımların artabileceği düşüncesini oluşturdu.

Meta, Google ve diğer teknoloji şirketleri yasaklamakta…

Facebook’un ana şirketi Meta, Google ve diğer büyük teknoloji şirketlerinin tümü esrar ve diğer uyuşturucu maddelerin reklamlarını yasaklamaktadır.

 

Daha fazla kazanmak için her yolu deniyor... Elon Musk'tan skandal maddeye onay!

 

DAHA FAZLA KAZANMAK İÇİN OLUMSUZ DAVRANIŞLARA ÖZENDİRİYOR

Elon Musk, 2018 yılında Tesla’yı hisse başına 420 dolara satın almayı düşündüğünü belirttiği bir tweet paylaştığında, uyuşturucu kullandığına dair bir düşünceyle yaygın bir şekilde ilişkilendirilmişti.

Ağustos 2018’deki bu tweet’ten kısa bir süre sonra Musk, Joe Rogan ile yaptığı bir podcast’te ise esrar içmişti ve Tesla hisselerinin büyük bir düşüş yaşamasına neden olmuştu.

Musk’ın satın alma tweet’inin Tesla yatırımcılarını yanlış yönlendirip yönlendirmediğine odaklanan bir davada Musk, teklif fiyatının uyuşturucu kullanarak belirtmediğini ifade ederken, bu konuda insanların böyle düşünmelerini normal karşıladığını belirtmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş