Emmy Ödüllü Yargı’ya görkemli veda!

Emmy Ödüllü Yargı’ya görkemli veda!
Yayınlama: 27.05.2024 16:48:08
A+
A-

Kanal D’nin Emmy Ödüllü dizisi Yargı, unutulmaz bir geceyle izleyicisine veda etti. Final bölümü Yargı’ya emek verenler ve seyirciyle birlikte izlendi.

Kanal D’nin üç sezondur Türkiye’nin en çok izlenen yapımları arasında olan, Emmy Ödüllü dizisi Yargı, unutulmaz bir geceyle izleyicisine veda etti.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Yargı Veda’ gecesine katılım yüksek oldu. Oyuncular kırmızı halıda hayranlarının fotoğraf isteğini kırmadı.

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, 30’ncu yaşını kutlayan Kanal D’nin yeni döneme damga vuracak projelerini açıkladı ve “Önümüzdeki süreçte güzel projelerle birlikte olacağız. Pazartesi yeni bir dizimiz ‘Yalan’ başlıyor. Yalanlarla hayatı mahvedilen bir annenin hayatı anlatılıyor. Seyircinin çok seveceğini düşünüyorum. Yargı bitiyor ama şu anda çok sorulan merak edilen dizilerimiz var. Yine en az Yargı kadar dizilerimiz gelecek. Yeni formatlar olacak. Kanal D izleyicisi seyrin keyfine varacak. Eylül ayında özellikle… Büyük sürprizlerimiz olacak. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Final bölümü Yargı’ya emek verenler ve seyirciyle birlikte izlendi. Gecenin sürprizi ise Pınar Deniz’in sahne performansı oldu. Gecenin tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na gençlerin eğitimi için bağışlandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.