Farkımız birlikteliğimiz

Farkımız birlikteliğimiz
Yayınlama: 24.09.2024 13:43:01
A+
A-

Özel bireyler için gerçekleştirilecek “Bin Yılımı Bir Geceye Taşıyorum” proje organizasyonuna sayılı günler kaldı. Organizasyon ile hem farkındalık yaratılacak hem de özel bireylerin sorunları ile ihtiyaçları yeniden gündeme taşınacak.

Özel bireylerin toplum ile uyum içerisinde yaşaması konusunda atılan birçok adımın değerli olduğunu ifade eden Diva Event Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Kökenli; “mutlu olmak, mutlu hissetmek ve değerli olduğunu bilmek hepimiz gibi özel bireylerinde hakkı. Zor günlerin birlikte aşılacağını toplum olarak yaşayarak görmekteyiz. O özel gecede topluma sevginin, değer vermenin ve değerli kılmanın önemini bir kere daha aktaracağız. Bursa’nın destekleri ile Sanatçı PAU katılımlı organizasyonumuzla özel bireylerimize özel bir gece organize ettik. Elegans Düğün Salonları’nda gerçekleştireceğimiz organizasyona sizlerde bir bilet ile katkı sunabilirsiniz. Gülümsemek kadar gülümsetmekte değerli” diyerek “Bin Yılımı Bir Geceye Taşıyorum” proje organizasyonuna tüm Bursa’yı davet etti.

“Hepimiz aynı nefesi soluyoruz”

Organizatör ve Salon İşletmecisi olarak çok sayıda projeye canı gönülden destek vermek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Bursa Tablo Organizasyon ve Elegans Düğün Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Yüksel; “hepimiz aynı nefesi soluyoruz. Özel gereksinimli, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda bu yönde faydalı düşünce oluşması için bir adım atıyoruz. Toplumun her anlamda sevgiyi kazanmasını sağlamak için proje gönüllüleri ile birlikte tek yürek tek vücut olduk. Bizim hedefimiz gerçekleşecek onlarca iyilik için bir adım atmak. Bu adım sayesinde özel bireylerimizin ve ailelerinin yüzlerinde bir tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bizlere” diyerek organizasyon bilet satışlarının Elegans Düğün Salonları’nda gerçekleştirildiğini ifade etti.

Farkımız Birlikteliğimiz

Şehrin tüm dinamikleri ile aynı çatı altında birçok sorunun çözümüne ortak olduklarını ifade eden Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Koordinatörü Aslıhan Ece Asa; “birçok sorunun çözümü konusunda her kafadan bir ses çıktığı bir dönemde, bir tek ses olmak istedik. Bizleri diğer organizasyonlardan ve çalışmalardan özel kılan en önemli farkımız birlikteliğimiz. Özel bireyler için özel bir gece organizasyonu ile şehre ve onlara dair bir fark yaratmak istedik. Bursa’nın bu anlamlı geceye kayıtsız kalacağını düşünmüyoruz. Bursa medyası başta olmak üzere yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki; eğitimin yanına koyacağımız sevgi ve mutluluk ile başaracağız. En başta ifade ettiğim gibi bizim farkımız birlikteliğimiz” dedi.

Bin yıla değer bir gece

Yaşama tutunmak isteyen herkesin yaşama tutunmak için bir nedeni olması gerekliliğine vurgu yapan Influencer Uğur Akbaş; “biz bir neden olmak için bir aradayız. Özel bireylerin özel aileleri ile birlikte yaşadıkları zorlukları konuşmak ve çözüm aramak elbette önemli ama daha önemli olan onların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmek. Eğer özel bireylerimize özel bir gece yaşatabilir ve onların gözlerindeki yaşam parıltısını bir kat daha artırabilirsek çok mutlu olacağız. Bu sebeple bu projenin yönetim kurulunda yer almaktan kıvanç duyuyorum. Tüm takipçilerim ile birlikte Bursa halkını bu özel geceye bekliyorum. Biletlerinizi alın ve özel bir geceye imzanızı atın” dedi.

Bursa’da yaşayan özel bireyler için gerçekleştirilecek “Bin Yılımı Bir Geceye Taşıyorum” proje organizasyonunu Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Marka Yönetmeni Zehra Derin Dursun; “eskiden filmlerde söylendiği gibi hayat, sevince ve paylaşınca güzel. Bizlerde sorunlarını tam olarak paylaşamadığımız özel bireylerin sesini duyurmak, onlarla sevgimizi ve mutluluklarını paylaşmak için bu projeye dâhil olduk. Bin yıla değer bir gece olması için bizlerde var gücümüzle çalışıyoruz. Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin sosyalleşmesini sağlamak için proje gönüllüleri ve sponsorlar eşliğinde yürekten bir adım attık. Bursa’yı bin yıla değer bu geceye davet ediyoruz. Sizlerde bir bilet ile özel bireylerin yanında olarak farkınızı ortaya koyun” açıklamasında bulundu.

26 Eylül gecesini kaçırmayın…

Projenin en önemli ayaklarından birisinin de sponsorluklar olduğunu ifade eden Organizasyon Gönüllüsü ve Güzellik Merkezi İşletmecisi Ceyda Çakar; “elbette her şeyin en iyisi olması için mücadele eden tüm proje paydaşlarını canı gönülden kutluyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında, toplum da etkileşim oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen bu organizasyonu çok değerli buluyoruz. Özel bireyler için hazırlanan gecede, sponsorlar aracılığı ile hediye çekleri takdim edip organizasyona katılım gösteren özel çocukların proje sonunda alandan mutlu ayrılmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu tür projelerin devam edebilmesi ve güçlenebilmesi için sponsorluklar çok değerli. Bizde işletmemiz olarak üzerimize düşeni gücümüz nispetinde ortaya koyduk. Projeye destek veren tüm katılımcı, sponsor ve organizasyon gönüllülerine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Özel bireylerin yaratıcı düşünme süreçlerini geliştirmek ve geleceğin bireylerine sanat zevki aşılamak için önemli bir adım attıklarını ve organizasyona tüm şehri davet ettiklerini ifade eden S.S. Bosch Çalışanları Tüketim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya; “ hepimiz tek yürek olmalıyız. Bin Yılımı Bir Geceye Taşıyorum projesi için 26 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Elegans Düğünün Salonu’nda sanatçı PAU eşliğinde düzenlenecek olan, ‘En Büyük Engel Sevgisizliktir’ adlı sosyal sorumluluk gecemizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Bir bilet alarak sizlerde bu özel gece de özel bireylerimizi mutlu edebilirsiniz. Biletler organizasyon gecesi salonda da satışa sunulacak. Sizlerde aramıza katılın ve özel bireylerin mutluluğuna katkı koyun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.