Fatih Erbakan’dan Saadet Partisi’ne tepki!

Fatih Erbakan’dan Saadet Partisi’ne tepki!
Yayınlama: 28.04.2023 22:45:38
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi’ne tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah lideri Erbakan, HDP destekli 6’lı masanın üyesi Saadet Partisi’ne tepki gösterdi. Erbakan, Saadet Partisi’nin Milli Görüş’ü temsil edemeyeceğini ifade etti

‘BİR TEK SAADET PARTİSİ’NİN GENEL MERKEZİNDE CHP ADAYININ POSTERİ VAR’

Erbakan açıklamasında, ”Saadet Partisi yaptıklarıyla Milli Görüş’ü temsil edemez. Saadet, Milli Görüş’e zıt birinin iktidar olması için çalışıyor. Milli Görüş’ün tam tersi düşünen bir zihniyeti iktidar yapmak için çabalıyor Saadet Partisi. Şu yapılanlardan sonra nasıl temsil ediyorsunuz. CHP’li bir cumhurbaşkanı seçilmesi için bütün gücünüzle seferber olmuşsunuz. Genel Merkezinize Kılıçdaroğlu’nun posterini asıyorsunuz. Diğer 7’lı masanın ortaklarında yok! Bir tek Saadet Partisi’nin Genel Merkezi’nde var. Tamamen CHP ile entegre olmuş.  ” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan ayrıca, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Çamlıca Cami’yle ilgili ‘Bu camiyi dolduramazsınız. İsraf’ sözlerine tepki gösterdi.

Erbakan, ”Camiyle neden uğraşıyorsunuz, hırsla hareket ediyorlar. Ne güzel içini doldurmak için de biz uğraşalım. O içinde namaz kılacak nesilleri de yetiştirmek lazım. ” diye tepki gösterdi.

Fatih Erbakan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

Savunma sanayiinde her adımı destekliyoruz. Yüzde 5-10 oranında parçaları dışarıdan geliyor diye eleştiriliyor. Bunlar zaman içinde yüzde 100’e gelecek. Bunlar son derece yanlış eleştiriler. Savunma sanayii de yüzde 20’lerde başladı şu an yüzde 80’lere geldi.

Togg’un yüzde 100 yerli olmasına yöneik de çalışmalar yapılıyor. TCG Anadolu için iki bombalık ömrü var demeleri akıl mantık dışı. İHA’lara dokunacağız demek de “İktidar gitsin nasıl giderse gitsin” mantığıdır. Savunma sanayiine yapılan eleştiriler mantık dışı.

“PKK VE FETÖ 7’Lİ MASAYI DESTEKLİYOR”

PKK ve FETÖ 7’li masayı destekliyor. Cumhur İttifakı’nın karşısındalar, biz de onların karşısındayız. CHP 28 Şubat’ı hatırlatıyor. Başörtüsüne güvenceye lailkliğe aykırı diye karşı çıktılar.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş