Taçsız Prenses’ten flaş gelişme…

Fox TV kanalında yayın faaliyetini sürdüren Taçsız Prenses projesinde başrolleri üstlenen Sümeyye Aydoğan ile İsmail Hacıoğlu’nun yollarını ayırması sosyal medya gündemini kasıp kavurdu.

Taçsız Prenses’ten flaş gelişme…
Yayınlama: 04.05.2023 11:49:13
A+
A-

Fox TV dizisinde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı ve Taçsız Prenses dizisinden 2 başrol oyuncusunun birden aynı anda bırakması ortalığı salladı. Şimdiye kadar 10 bölüm yayınlanan MF Yapım imzalı Taçsız Prenses dizisinde ‘Yağmur Elem’ karakterini üstlenen Sümeyye Aydoğan ve ‘Evgin Akdurman’ karakterini üstlenen İsmail Hacıoğlu’nun veda etmesi olay oldu.

Volkan Keskin’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Taçsız Prenses projesinden 2 başrol oyuncusunun ayrılmasıyla beraber senaryosunda da değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Senaristliğini Pınar Bulut ile Onur Koralp’ın üstlendiği ve 28 Mart tarihinde ekran macerasına ara veren Taçsız Prenses’in yeni bölümlerinin senaryosunun yazılmaya başlandığı öğrenildi.

Asena Bülbüloğlu’nun yapımcısı olduğu ve 10 Ocak’tan bu yana ekranlarda varlık gösteren Taçsız Prenses’in yazılacak yeni hikayesinin ağırlıklı olarak çocuk ile köpek (Teo) üzerine kurulu olacağının bilgisine ulaşıldı.

 

Fox TV dizisinden teker teker ayrıldılar! Taçsız Prenses'te şok etkisi oluşturan gelişme

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş