Galaxy Watch 6’nın pil kapasitesi sızdırıldı!

Samsung’un tanıtacağı Galaxy Watch 6’nın özellikleri sızdırıldı. Yeni nesil giyilebilir cihaz olan akıllı saatin, Galazy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 gibi katlanabilir cihazlarıyla birlikte tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Watch 6’nın pil kapasitesi sızdırıldı!
Yayınlama: 18.03.2023 21:30:17
A+
A-

Samsung Galaxy Watch 6’nın batarya bilgileri sızdırıldı. Pil kapasitesinin Watch 5’e göre daha fazla olduğu söyleniyor. Bazı teknoloji uzmanlarına göre, Samsung tüm serinin pillerini tamamen yükseltebilir.

SAMSUNG GALAYX WATCH 6 PİL YÜKSELTMESİ

GSM arena tarafından yayınlanan rapora göre, merakla beklenen Samsung Galaxy Watch 6 yeni bir batarya kapasitesiyle geliyor. Yeni nesil giyilebilir cihaz olan akıllı saat, teknoloji devi Samsung’un tanıtacağı Galazy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 gibi katlanabilir cihazlarıyla birlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazların tanıtılması durumunda Ağustos ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

 

Galaxy Watch 6'nın pil kapasitesi sızdırıldı!

 

Samsung, yeni nesil cihazlarını tanıtmadan önce teknoloji meraklıları Galaxy Watch 6 akıllı saati hakkındaki bilgileri internete sızdırdı. Sızıntıya göre Samsung Galaxy Watch 6 serisinin giriş seviyesi varyantının 300mAh pil sunacağı belirtiliyor. Ayrıca 44 nm standart classic varyant akıllı saatin ise 425mAh pil taşıdığı söyleniyor.

Samsung, yeni nesil Galaxy Watch 6’nın cihaz pilinde %5′e varan bir iyileştirme sağlayacak. Galaxy Watch 5’ten daha fazla pil kapasitesine sahip olacak akıllı cihaz, 590mAh‘ye sahip Galaxy Watch Pro’nun gerisinde kalıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş