Google’dan büyük hata… Kullanıcılara yanlışlıkla para gönderdi!

Google’ın geliştirmekte olduğu bir programdan kaynaklanan hatadan dolayı Google Pay kullanıcılarına para gönderdiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan şirket gönderilen ücretlerin geri alınmayacağını belirtti.

Google’dan büyük hata… Kullanıcılara yanlışlıkla para gönderdi!
Yayınlama: 09.04.2023 22:30:26
A+
A-

Birçok kullanıcı Google’ın yanlışlıkla hesaplarına 10 ila 1.000 dolar arasında nakit para yatırdığını bildirdi. Hatadan etkilenen Google Pay kullanıcıları hesaplarına girdiklerinde Google tarafından yatırılan parayla karşılaştı.

 

Google'dan büyük hata... Kullanıcılara yanlışlıkla para gönderdi!

 

“ÖDÜL” ADI ALTINDA HESAPLARA PARA YATTI

Google tarafından yanlışlıkla yatırılan nakit para, Google Pay’in “ödül” programı aracılığıyla geldiğini bildirdi.  Birçok normal kullanıcı aldıkları ödeme mesajın birden fazla kopyasını birden fazla ödeme ile birlikte aldı.

Söz konusu olan hatanın Google’ın geliştirmekte olduğu bir program nedeniyle gönderildiği söyleniyor. Reddit ve Twitter üzerinden durum hakkında paylaşımlarda bulunan kullanıcılar yatırılan tutarın “Google Pay havale deneyimi testinin” ödülü olarak geldiğini söyledi.

GOOGLE YATIRILAN PARALARI GERİ ALMAYACAK

Meydana gelen yanlış ödemeler nedeniyle Google kullanıcılara bu hatanın neyden kaynaklandığını açıklayan bir e-posta gönderdi.

Şirket, bazı kullanıcıların yanlışlıkla yapılan bu ödemeyi iptal edebildiklerini belirtti. Ayrıca şirket, yanlışlıkla yatırılan ücreti nakde çeviren Google Pay kullanıcılarından herhangi bir iade istenilmeyeceğini açıkladı.

Şirketin benzer bir durumu daha önce de yaşadığı biliniyor; Google’ın geçmiş zamanda yapılmayan alışveriş faturalarının da müşterilere gönderildiği söyleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş