Görüntü Antalya’dan! Sel felaketi sonrası Belediye’nin otoparkı suyla doldu, 200 araç içeride mahsur kaldı

Antalya’da öğleden sonra etkisini artıran sağanak yağış bölgede sel felaketine yol açtı. Tıkanan rögarlar sebebiyle yollar göle dönerken, Kumluca Belediyesi’nin hemen altında bulunan otoparkın su altında kaldığı görülürken, 200 aracın içeride kaldığı tahmin ediliyor!

Görüntü Antalya’dan! Sel felaketi sonrası Belediye’nin otoparkı suyla doldu, 200 araç içeride mahsur kaldı
Yayınlama: 13.12.2022 18:25:04
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir ve Antalya için sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Bu uyarının ardından yağmur, bazı ilçelerde etkili oldu. Yağışla beraber cadde ve sokaklar göle döndü.

200 ARACIN BULUNDUĞU OTOPARK SUYLA DOLDU

Sel suları nedeniyle Antalya’nın Kumluca Belediyesi’nin hemen altında bulunan otopark suyla doldu. Otoparkta 200 aracın bulunduğu belirtilirken görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntü Antalya'dan! Sel felaketi sonrası Belediye'nin otoparkı suyla doldu, 200 araç içeride mahsur kaldı

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda üç ilçede okulların tatil edildiğini açıklandı. Müdürlük, Manavgat, Serik ve İbradı ilçelerinde okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti.

TURUNCU KODLU UYARI GELDİ

Öte yandan Meteoroloji’den yapılan yeni bir açıklamada bölgede turuncu kodlu uyarı yapılarak”Bu akşam saatlerinden sonra, Antalya çevreleri ile Isparta ve Burdur’un güney kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), 14 Aralık 2022 ilk saatlerden itibaren Antalya’nın merkez ve doğu ilçeleri Serik, Manavgat ve İbradı’nda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların Antalya’nın batı ve merkez ilçelerinde 14 Aralık 2022 sabah saatlerinde, Isparta ve Burdur’un güney kesimlerinde öğle saatlerinde, Antalya’nın doğu kesimlerinde ise akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım düşmesi, kıyı kesimlerde küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

İllere göre hava durumu tahminlerini görüntülemek için tıklayın

Kaynak : Haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.