Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?

2023 Hac kuraları çekileceği tarih sorgulanıyor. Binlerce hacı adayı kutsal topraklara gidip Allah’ın kendilerine şart koştuğu ibadeti yapmak için heyecanla kura tarihlerini merak ediyor. Dini görevini yerine getirecek olan Müslümanlar, Diyanet 2023 Hac kura takvimi araması yapıyor. Diyanet İşleri Başkanlığından konu hakkında açıklama geldi. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?
Yayınlama: 02.01.2023 18:37:56
A+
A-

2023 Hac kura tarihleri, gündemde yerini aldı. Kutsal topraklara gidip Kabe’yi görmek için sabırsızlanan binlerce Müslüman, Hac kura takvimi tarihini sorguluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik Er-Rabia ile toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası Erbaş, kontenjan ve diğer hususların protokolle netleşeceğini söyledi. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?

HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Hac kuraları 2023 yılında ne zaman çekileceği hakkında merak edilen bilgileri Diyanet açıkladı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş protokolün ocak ayında imzalanacağını söyleyip “Kontenjan ve diğer hac iş ve işlemleriyle ilgili hususların bu protokolde netleşeceği konusunda mutabık kaldık.” açıklamasını yaptı. 2023 Hac kuralarının ocak ayında ilan edilmesi bekleniyor.

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2023 Hac fiyatları ne kadar?

HAC KURA TARİHLERİ NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Hac ve umre için kura takvimi heyecanla beklenirken, hacumre.diyanet.gov.tr internet adresinden kura tarihleri öğrenilecek.

BELGELER E-DEVLET’TEN ALINACAK

Hac kuraları sonucunda kesin kayıt hakkı kazananlar, e-Devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak Hac Kesin Kayıt Belgesi alacak. Bu belge ile ilk müftülükleri veya acenteler üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirecekler.

2023 HAC FİYATLARI NE KADAR?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş