Haluk Bayraktar’dan ‘KAAN’ yorumu: Buluşacaklar

Haluk Bayraktar’dan ‘KAAN’ yorumu: Buluşacaklar
Yayınlama: 02.05.2023 16:37:02
A+
A-

Baykar CEO’su Haluk Bayraktar, ismi ‘Kaan’ olarak duyurulan Milli Muharip Uçak (MMU) ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baykar CEO’su Haluk Bayraktar, TEKNOFEST’in son gününde CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. Haluk Bayraktar’ın açıklamaları şu şekilde:

“Gerçekten milli teknoloji hamlesine milletimiz sahip çıktı. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir coşku var. Dünya rekorları kırıldı TEKNOFEST’te, dün günde 1 milyon vatandaş ziyaret etti. Çok büyük bir coşku var. Büyük bir sinerji var. Kapanış törenindeyiz. Burada TEKNOFEST’in asıl amacı teknoloji yarışmaları, gençleri proje yapmaya teşvik etmek böylece görüyorsunuz halkımız onları alkışlıyor.

Bugün ikinci ve üçüncü olan takımlara ödüller veriliyor. Bugün yine Ankara’dan bir müjde aldık. MMU’nun ismi Kaan olarak verilmiş o da inşallah en kısa zamanda semalarla buluşur.

Burada ANKA, KIZILELMA, HÜRKUŞ, GÖKBEY bütün yerli teknolojiler var. 

Biz bu sene üç TEKNOFEST yapmayı planlamıştık. Deprem sebebiyle iptal etmek zorunda kaldık. Ağustos ayında Ankara’da TEKNOFEST gerçekleştirilecek. Daha fazla ilde olmasına yönelik tüm illerde talep var. Ağustos ayında inşallah Ankara’dayız.

GÖKBEY, HÜRKUŞ, HÜRJET sergileniyor. Ankara’da KAAN ismi verilen uçağın tanıtımı yapıldı. İnşallah en kısa zamanda gökyüzüyle buluşur. Kendi insanlarına, kendi şirketlerine güvenmesiyle birlikte müthiş bir ekosistem başladı. 15 yıl sonra başarı örnekleri ortaya çıkmaya başladı.

Burası sadece Savunma Sanayii’ne yönelik bir alan değil afetle mücadelede bir çok alanda teknolojik atılımlar var. Türk gençlerinin önünün açılması, girişimcilerimize sahip çıkmamız, özel sektörün güçlendirilmesi milletimizle birlikte anbean yıllarda bu gelişmelerin sergilenmesi önemli olan milletçe bu işlere sahip çıkmak.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş