Haluk Levent: Gençlerimiz soykırıma dur diyecektir

Osmangazi Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan Haluk Levent, Filistin’de yaşanan soykırıma dikkat çekti. On binlerce kişi, Levent’in isteği üzerine Gazze’de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Haluk Levent: Gençlerimiz soykırıma dur diyecektir
Yayınlama: 20.05.2024 10:10:43
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Osmangazi Meydanı’nda konser veren Haluk Levent, konser öncesi yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Çok hassas günlerden geçiyoruz. Dünyanın dört bir yanında hiç olmasını istemediğimiz olayların yaşandığını görüyoruz. Ben Atatürk gençliğinin, onun gösterdiği yoldan ilerleyen gençlerimizin, dünyadaki zulme dur diyeceğine inananlardanım. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güzel gençleri olarak sizlerin, hiçbir şeyi görmezlikten gelmeden, etrafımızda yaşanan soykırımlara dur diyeceğinizi biliyorum.”

On binlerce kişi Gazze için saygı duruşunda bulundu 

Haluk Levent, konuşmasının ardından Filistin’deki soykırıma dikkat çekmek için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını istedi. Konser alanını dolduran on binlerce kişi, Levent’in bu isteği üzerine Gazze için saygı duruşunda bulundu. Bu duyarlı hareket, Osmangazililer tarafından uzun süre alkışlandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.