Hande Yener Bursa’da 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü şarkıcı Hande Yener sahne aldı.

Hande Yener Bursa’da 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı
Yayınlama: 18.05.2024 22:50:43
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

Hüdavendigar Parkı’nda gerçekleşen konser öncesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Başkan Bozbey’in konuşması şöyle;

“Bayramımız kutlu olsun. Sevgili gençler, bu bayram sizlerin! Bu bayramı doyasıya kutlamak, coşkuyla kutlamak sizin hakkınız. Ne demişti? Ulu önderimiz, Atatürk: ‘Ey yükselen yeni nesil, sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk. Onu yücelteceğiz ve yaşatacağız. Sizlersiniz, sizlersiniz, sizlersiniz.’ Her bayram sevgili gençler, her bayram bir öncekinden daha güzel, bir öncekinden daha coşkulu olacak. Size söz veriyorum. Gençlere sözüm olsun. Çünkü sizden bir tane daha yok. Çünkü sizden bir tane daha yok. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Haydi şimdi coşkuyla eğlenme zamanı!”

Konser coşkuyla geçti

Hande Yener’in sahne aldığı konserde yüzlerce Bursalı coşkuyla eğlendi, sevilen şarkılarını seslendirirken izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yüzlerce Bursalı eğlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Hande Yener konseri, yüzlerce Bursalıyı bir araya getirdi. Konserde coşkulu anlar yaşanırken, izleyiciler Hande Yener’in şarkılarına eşlik etti.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.