HND Sanat Atölyesi ilk oyunu için provalara başladı

Bursa’da HND Yatırım Danışmanlık bünyesinde kurulan HND Sanat Atölyesi’nde heyecan dorukta. Tiyatro atölyesi kursiyerleri, ilk oyunları için provalara başladı.

HND Sanat Atölyesi ilk oyunu için provalara başladı
Yayınlama: 17.05.2024 10:27:23
A+
A-

Yoğun bir çalışma temposuna giren kursiyerler, önümüzdeki ay sahnelenecek olan oyun için önce sahneye ısınma egzersizleri gerçekleştiriyor. Ardından metinleri inceleyip rol dağılımını yapıyorlar. Oldukça iddialı ve sürprizlerle dolu olan oyun için heyecanlanan kursiyerler, prömiyer gecesini iple çekiyor.

“Sanata yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz”

HND Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hande Yörükoğlu, atölye çalışmalarını her hafta ilgiyle takip ediyor. Sanata yatırım yapmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu ifade eden Yörükoğlu, “İlk oyunumuz oldukça anlamlı bir konuyu sahneye taşıyacak. Ayrıca o gece çok ünlü bir sanatçı da kursiyerlerimizle birlikte sahneyi paylaşacak. HND Sanat Atölyesi, Bursa’da kültür sanat hayatına önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Bursa’da sanatseverler heyecanla bekliyor

HND Sanat Atölyesi’nin ilk oyunu, Bursa’daki sanatseverler tarafından da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Tiyatroseverler, kursiyerlerin sahnedeki performanslarını ve sürpriz konuk sanatçıyı merakla bekliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.