İnegöl Belediyesi çevre düzenlemeleriyle şehri güzelleştiriyor

Inegöl belediyesi, süleymaniye mahallesi hazine sokakta 2 bin metrekare alanda hayata geçirdiği çevre düzenlemesi ve otopark uygulamasıyla bölgenin çehresini değiştirdi.

İnegöl Belediyesi çevre düzenlemeleriyle şehri güzelleştiriyor
Yayınlama: 05.09.2023 09:35:06
A+
A-

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi’nde 2 bin metrekare alanda çevre düzenlemesi ve otopark uygulamasıyla bölgeyi güzelleştirdi.

İnegöl Belediyesi, her geçen gün araç sayısının arttığı şehirde mahalle otoparkı uygulamalarıyla parklanma sorununa çözüm üretiyor. Artan araç sayısına oranla yeni otoparklar oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bu çerçevede Süleymaniye Mahallesi Hazine Sokakta yeni bir düzenleme gerçekleştirdi. Mevcutta bulunan 2 bin metrekarelik alan hem 40 araçlık otopark hem de yapılan çevre düzenlemesiyle özel bir görünüme kavuşmuş oldu.

Belediye Başkanı Alper Taban, bir heyetle birlikte yapımı tamamlanan çalışmayı yerinde inceledi. Alanda yapılan inceleme sonrası açıklama da yapan Başkan Taban, “Süleymaniye Mahallesi Hazine Sokakta bir otopark ve çevre düzenlemesi gerçekleştirdik. Malumunuz nüfusumuz ve araç sayımız her geçen gün artıyor. Özellikle mahalle aralarında parklanma konusunda ciddi sorunlar olabiliyor. İnegöl Belediyesi olarak tüm alanlarda mahalle otoparkları oluşturarak bu sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bugün de bu çalışmalardan birini yerinde incelemek üzere bir aradayız” dedi.

Tamamlanan çalışma hakkında da bilgiler veren Başkan Taban, “Hazine Sokak üzerinde 2 bin metrekare alan üzerinde bir çevre düzenlemesi yaptık. Burada 1100 metrekare yeşil alan, 400 metrekare tretuvar ve yürüyüş yolu ile 600 metrekarelik toplamda 40 aracın parklanabileceği otopark alanı oluşturduk. Proje çerçevesinde burada farklı türlerde bitki ve ağaç dikimleri de yapıldı. Mevcuttaki ağaçları da koruyup muhafaza etmiş olduk. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri giderildi” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş