İsrail’den kan donduran mesaj: Zaman doldu, bombalayacağız

Güneyden cephe açan Husilerin televizyonu yeni saldırı dalgasını duyurdu, İsrail ordusu ise Gazze’deki kara işgalinde ölen on sekizinci askerin rütbesi ve kimliğini açıkladı. İsrail uçakları ise bombalayacakları bir sonraki mülteci kampının üzerine tahliye broşürleri attı.

İsrail’den kan donduran mesaj: Zaman doldu, bombalayacağız
Yayınlama: 02.11.2023 17:58:04
A+
A-

Bir ayı doldurmasına birkaç gün kalan savaşta İsrail jetlerinin bombardımanı her 60 dakikada 12 binayı yok ediyor. Dünyanın kilitlendiği bölgedeki tüm gelişmeleri dakika dakika aktarıyoruz.

HİZBULLAH İSRAİL’E İHA’LARLA SALDIRDI

Hizbullah, İsrail’i patlayıcı dolu iki insansız hava aracı (İHA) ile vurduğunu açıkladı. İsrail ordusu henüz bu açıklamayı doğrulamadı.

İSRAİL’DEN KAN DONDURAN MESAJ: ZAMAN DOLDU

İsrail ordusu Gazze’nin kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı’na saldırı düzenleyeceğini bildirdi. İsrail uçakları kampın üzerine çok sayıda tahliye çağrısı içeren broşür attı.

Broşürlerde, ‘İsrail ordusu, Şati Kampı sakinlerinden, Gazze Şeridi’nin kuzeyinden Han Yunus şehrinin batısındaki El-Mevasi’nin güneyinde bulunan bölgelere acil şekilde gitmesini talep ediyor’ ifadeleri kullanıldı.

Bazı broşürlerde ise şu sözlerin kullanıldığı yerel kaynaklar tarafından belirtildi:

‘Zaman doldu. Gelecek saatlerde güçlerimiz Hamas teröristlerini ağır şekilde bombalayacak. Başka bir uyarı mesajının geleceğine dair söz vermiyoruz. Bölgeyi derhal tahliye edin’

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.