İstanbul’da Filmleri Aratmayacak Olay: ‘Yardım İstedi Saldırıya Uğradı’

İstanbul’da Filmleri Aratmayacak Olay: ‘Yardım İstedi Saldırıya Uğradı’
Yayınlama: 20.06.2024 12:54:28
A+
A-

İstanbul Kağıthane’de hastaneye gitmek isteyen genç, yoldan çevirip bindiği araçta tartıştığı kişi tarafından silahla vuruldu. Bacağından yaralanan genç araçtan indirildikten sonra kaçarken yere yığıldı. yakalanan saldırgan savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Hastaneye gitmesi gerekiyordu, yoldan rastgele çevirdiği araca bindi. Ancak neye uğradığını şaşırdı. Tartıştığı şahıslar tarafından silahla vuruldu. Olay İstanbul Kağıthane’de Mayıs ayında meydana geldi. Hastanede yaralı abisinin yanına gitmek isteyen genç gece saatlerinde yoldan çevirdiği panelvan bir aracı durdurarak yardım istedi.

Genç aracına alan şahıs kısa bir süre sonra tartışmaya başladığı genci silahla bacaklarından vurup dışarıya attı. Can havliyle kaldırımda seke seke yürüyen genç bir süre sonra da yere yığıldı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacaklarından yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan ve hayati tehlikesi olmayan genç ifadesinde, kendisine ateş edeni tanımadığını söyledi.

Çevredeki kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri çalışma başlattı. Aracın kiralık olduğunu ve plakasını tespit eden polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheli, “Kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.