Kahramanmaraş Valiliği’nden vatandaşlara yeni uyarı!

Kahramanmaraş Valiliği, vatandaşları zorunu olmadıkça enkaz kaldırma çalışmalarının yapıldığı bölgelere girmemeleri konusunda uyardı.

Kahramanmaraş Valiliği’nden vatandaşlara yeni uyarı!
Yayınlama: 20.02.2023 17:58:30
A+
A-

Kahramanmaraş Valiliği’nin enkaz kaldırma çalışmalarının başlayacağını duyurmasının ardından şehirde depremde yıkılan binaların enkazlarının kaldırılması için çalışmalara başlandı.

Arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kamyon ve iş makinesi hareketliliği yaşanıyor.

Kahramanmaraş Valiliği'nden vatandaşlara yeni uyarı!

Valilikten yapılan açıklamada enkaz kaldırma işlemlerinin yapıldığı alanlarda çalışmaların aksamaması ve trafik mağduriyetinin yaşanmaması için zorunlu olmadıkça vatandaşların bu güzergahlar dışında alternatif güzergahları tercih etmeleri istendi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlimizde meydana gelen deprem nedeniyle enkaz kaldırma çalışmaları devam etmektedir. İl ve ilçe merkezlerinde yoğun bir iş makinası ve kamyon trafiği oluşmaktadır. Arama-kurtarma çalışmalarının tamamlandığı afet bölgelerinde enkaz kaldırma işlemi yapıldığından, bu bölgelerde çalışmaların aksamaması ve trafik nedeniyle mağduriyet yaşamaması için zorunlu olmadıkça vatandaşlarımızın bu güzergahların yerine alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekmektedir. Çalışma yapılan bu bölgelere vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça girmemeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.