Kemal Kılıçdaroğlu TikTok’tan video paylaştı: “Kemal dede neredesin?’ dediniz, geldim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok hesabında bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu videoya, “Merhaba gençler. ‘Kemal dede neredesin?’ dediniz, geldim. 14 Mayıs sonrası için merak ettiğiniz ne varsa sorun, yorumlarda buluşalım” notunu düştü.

Kemal Kılıçdaroğlu TikTok’tan video paylaştı: “Kemal dede neredesin?’ dediniz, geldim
Yayınlama: 04.04.2023 23:58:17
A+
A-

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son videosunu TikTok hesabından paylaştı. Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, seçimlerden sonrası ile ilgili merak edilen her şeyin kendisine sorulmasını istedi.

“KEMAL DEDE NEREDESİN DEDİNİZ, GELDİM”

Kılıçdaroğlu videoyu, “Merhaba gençler. ‘Kemal dede neredesin?’ dediniz, geldim. 14 Mayıs sonrası için merak ettiğiniz ne varsa sorun, yorumlarda buluşalım” mesajıyla yayınladı.

“5 RENK SEÇENEKLİ TRİPOD ALDIM”

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı: “Gençler, 14 Mayıs sonrası size nelerin sözünü verdiğimi anlatmak için 5 renk seçenekli tripod aldım. Başlıyorum, takipte kalın. Düşünceleriniz ve istekleriniz için yorumlarda buluşalım. Hepsini cevaplayacağım.”

“GELMEZ GELMEZ DEDİNİZ, NE OLDU”

Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok’ta yayınladığı videoyu, Twitter hesabında da “Gelmez gelmez dediniz, ne oldu” mesajıyla paylaştı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş