Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!

Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!
Yayınlama: 23.05.2023 17:36:13
A+
A-

6’lı koalisyon masasının kendilerinden olmayan bütün siyasi karakterlere linç uygulama geleneği Sinan Oğan üzerinden devam ettiriliyor.

Miting meydanlarında seçmeni kalp işaretleriyle selamlayan 6’lı masa paydaşları, kendisinden olmayanlara karşı kin, nefret, küfür ve hakaret saçıyor. İyi Parti lideri Meral Akşener 6’lı masadan kalktığında “Sifonu çekin gitsin” şeklinde ağır hakaretler eden, eski CHP’li Muharrem İnce cumhurbaşkanlığına aday olunca ‘oyları bölme’ argümanıyla hem küfür hem de montajlı kasetlerle saldıran, daha önce sık sık birlikte boy gösterdikleri HÜDAPAR’a Cumhur İttifakı’nı destekleme kararının ardından terör yaftası vurmaya kalkan, AK Parti’ye oy verdiler diye depremzedelere korkunç sözler sarf eden CHP öncülüğündeki koro, şimdi de ikinci tur seçiminde tarafını Başkan Erdoğan’dan yana açıklayan Sinan Oğan’a saldırmaya başladı.

Kendilerinden olmayanlara karşı linç uygulayan CHP yandaşlarının demokrasi havarliğinin de sahte olduğunu gösteren örnekler, 6’lı koalisyon masasının iktidar olması durumunda nasıl bir Türkiye oluşturacağının da ipucunu veriyor.

AKŞENER’E BEL ALTI HAKARETLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı İbrahim Uslu, Akşener’i adeta tehdit ederek, “Eğer İyi Parti masadan kalkarsa siyasal maliyeti olur” dedi.

CHP üyesi olduğu günlerde eski Bakan Yaşar Okuyan, elinde Akşener’le ilgili dosya olduğunu ve bu konuyla ilgili Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi.

CHP yandaşı Birgün gazetesi “Meral’den Saray’ı kurtarma hamlesi” manşeti attı.

Akşener’e ‘dışkı’ imasında bulunan CHP’li piyanist Fazıl Say, “Sifonu çek. Gitsin.” paylaşımı yaptı.

CHP’nin troll yapılanmasına gittiği Ekşi Sözlük’te de Akşener ahlaksız şekilde hedef alındı. Ekşi Sözlük’te, “Meral Akşener’in kaseti olma ihtimali” başlığı açıldı, yüzlerce yorum yapıldı.

İNCE’YE KUMPASIN HER TÜRLÜSÜNÜ UYGULADILAR

Eski CHP’li Muharrem İnce, Memleket Partisi Genel Başkanı olarak cumhurbaşkanlığına aday olunca yaylım ateşi başladı. CHP’den “oyları bölme” itirazıyla İnce’ye karşı hemen her gün sistematik linç uygulandı. Ağır tacizlere maruz kalan İnce, büyük İzmir mitingi öncesinde kaset kumpasına maruz kaldı. İnce’nin montajlı kaseti internete servis edildi. İnce, “Bu son 45 günde yaşadığımı 45 yılda yaşamadım” diyerek adaylıktan çekildi.

İnce’ye ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin yürütülen soruşturmada çerçevesinde CHP Şişli Gençlik Kolları Teşkilatı eski görevlisi Ozan Özgür D. tutuklandı. Soruşturmada, CHP’nin troll yapılanmasında yer aldığı öne sürülen “Ankara Kuşu” adlı sosyal medya kullanıcısı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muharrem İnce soruşturmasında 'Ankara Kuşu' yakalandı

CHP’YE OY VERMEYEN DEPREMZEDELERE YAPMADIKLARINI BIRAKMADILAR

Seçimde yaşadıkları hezimetin hıncını depremzedelerden çıkaran 6’lı koalisyonu, seçimin hemen ertesinde nefret tohumları ekti. Sosyal medyadan ağır hakaretlerle afetzedeler hedef alındı. CHP’li Tekirdağ Belediyesi, depremzedeleri konakladıkları yurtlardan çıkardı. CHP milletvekili adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği Çorlu TED Koleji, deprem sürecinde başlattığı konteyner kent projesini seçimden bir gün sonra iptal etti. Kahramanmaraş’ta 174 yetim ve öksüz çocuğun desteği kesildi, binlerce erzak kolisi iptal, evsiz kalanlara yapılan eşya yardımları geri istendi, öğrencilerin bursu dahi kesildi.

Adıyaman’daki depremde kızı, damadı ve 3 torununu toprağa veren depremzede Bilal Karadağ, Ankara’da otomobilini park ettiği esnada “Aracını buraya park etme! Siz Erdoğan’a oy verdiniz.” tepkisiyle karşılaştı. CHP’nin oy aldığı her bölgeden benzer nefret olayları yükseldi.

YAN YANA DURDUKLARI HÜDAPAR’A TERÖR YAFTASI VURDULAR

Defalarca yan yan poz verdikleri HÜDAPAR liderlerini, Cumhur İttifakı’na destek verip AK Parti listelerinden seçimlere girme kararı almalarının ardından Hizbullah örgütüyle ilişkilendiren 6’lı masa yandaşları, iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, miting meydanında HÜDAPAR’a “Terör örgütü” dedi. İyi Parti lideri HÜDAPAR’ı “Gaffar Okkan’ın katilleri” diye lanse etti. 6’lı masa yandaşı medyada hemen her gün HÜDAPAR’ı Hizbullah örgütüyle eş gören haber ve makaleler yayınlandı. Ancak hiçbiri “Neden Cumhur İttifakı’nı desteklemelerinden önce HÜDAPAR’la yan yana durdunuz” sorusuna cevap vermedi.

CHP: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 yılında Necmettin Erbakan’ı anma programına HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte katıldı. Programda konuşma yapan HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu’nun konuşmasını alkışlayanlar arasında Kılıçdaroğlu da yer aldı.

Kılıçdaroğlu, 2020 yılında İstanbul’da düzenlenen Büyük Kudüs Mitingi’nde dönemin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ile yan yana oturarak çay içti.

  • İYİ PARTİ: 24 Mart 2021’de üst düzey görüşme gerçekleştirildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dönemin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ile bir araya geldi.
  • SAADET: SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son olarak 14 Nisan 2022’de HÜDA PAR’ı ziyaret etti. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 10 Mayıs 2018’de yaptığı açıklamada ise, HÜDA PAR ile ortaklık temaslarına dair, “Şu ana kadarki görüşmelerimizde gündeme gelmedi ama istişarelerimizde gündeme gelebilir. Onlara meyledenlerden isimler de listelerde yer alabilir.” dedi.

  • GELECEK: Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 23 Aralık 2020’de HÜDA PAR’ı ziyaret etti. Davutoğlu, 10 Haziran 2021’de de HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.

  • DEVA: Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Genel Başkanı Ali Babacan, 16 Ekim 2020’de dönemin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

OĞAN’A DEMEDİKLERİ KALMADI

CHP’nin başını çektiği 6’lı koalisyonun nefret oklarının son hedefi Sinan Oğan oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda 2 milyon 831 bin seçmenin desteğini alarak %5,17’lik oy oranına ulaşan Sinan Oğan’ın ikinci turda Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını duyurması 6’lı masayı çıldırttı.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli!” ifadeleriyle Oğan’ı hedef gösterdi.

CHP Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada “Kendi çıkarları için vatanı satanlarla kavga edeceğiz!” ifadelerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu medyadaki destekçilerinden Diken, “Sinan Oğan’ın kararı’ Twitter’da: Cehenneme odun taşımayı seçti.” başlıklı haber yayınladı.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, ”Sinan Oğan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldı. Halkın umutlarını sömürdüğü için tarihe geçecek… Kendisi için ‘mezar soyguncusu’ diyenlerle kol kola girerek tarihte hak ettiği yeri alacak…Şimdi daha çok çalışma ve Kilicdaroglu’nu cumhurbaşkanı yapma zamanıdır.” dedi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, “Muhalefet partilerinin adayı olarak oy isteyen Sinan Oğan, iktidar partilerine biat etti, Akp karşıtı milliyetçi gençlerin umudu olarak başladı, Hizbullahçıların değneği olarak tamamladı, bundan böyle ağzıyla kuş tutsa, güvenilir siyasetçi olabilmesi imkansız.” paylaşımını yaptı.

Gazeteci Fatih Portakal, ”İktidar karşıtı söylemlerden AKP’yi destekleme noktasina nasıl geldi? Bir Soylu’dan bir Kurtulmuş’tan bir Hulki Cevizoğlu’ndan ya da Mehmet Ali Çelebi’den ne farkı kaldı Sinan Oğan’in? Savrulma fena…” sözlerini sarf etti.


CHP’ye yakın Uğur Dündar, “’Sinan Beyi ilk kutlayanlar HÜDA PAR milletvekilleri olmuştur!.. Yakışır! Hayırlı yolculuklar!” ifadesini kullandı.

CHP yandaşı yayıncı ‘Jahrein’, Sinan Oğan’a “SOĞAN” sözüyle hakaret etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş