Kılıçdaroğlu bizzat açıkladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel başkanlığına Özgür Özel’in yanı sıra bir ismin daha aday olacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması, parti içindeki başkanlık yarışının kızışacağına işaret ediyor.

Kılıçdaroğlu bizzat açıkladı!
Yayınlama: 14.09.2023 14:23:19
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eğitimdeki sorunlara dikkat çekmek için Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay’ı ziyaret etti. Ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in yanı sıra bir ismin daha CHP Genel Başkanlığına aday olacağını ifade etti.

ÖZGÜR ÖZEL YARIN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

CHP’deki değişim hareketinde yer alan Grup Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiş, sonrasında yaptığı açıklamada “15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım” ifadelerini kullanmıştı. Yarın 30 vekille birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanan Özel’in genel başkanlığa adaylığını açıklaması beklenirken, kulislerde bir ismin daha aday olacağı konuşulmaya başladı. Kılıçdaroğlu’nun bugün yaptığı “yeni aday” açıklaması söylentileri doğrulamış oldu.

Kılıçdaroğlu bizzat açıkladı! Özgür Özel'in dışında bir isim daha CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayacak
CHP kulisleri bu iddiayı konuşuyor: Özgür Özel yarın 14.00’te genel başkan adaylığını açıklayacak

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.