Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a mülteci tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’de yaptığı “Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz” açıklamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan ABD ziyareti sırasında, kendisini affettirme ve 3-5 Dolar alabilmenin heyecanına kapılmış. Para dilenmek için, yine ülkemizi küçük düşürmüş” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a mülteci tepkisi!
Yayınlama: 19.09.2023 18:42:55
A+
A-

BM Zirvesi için ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir etkinlikte mültecilerle ilgili dikkat çeken bir çıkışta bulundu. “Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz” sözleriyle CHP’yi suçlayan Erdoğan’a yanıt Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu, “Erdoğan ABD ziyareti sırasında, kendisini affettirme ve 3-5 Dolar alabilmenin heyecanına kapılmış. Para dilenmek için, yine ülkemizi küçük düşürmüş” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’IN MÜLTECİ ÇIKIŞINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi X platformu hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’de yaptığı “Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz” açıklamasına tepki gösterdi.

“KENDİSİNİ AFFETTİRME HEYECANINA KAPILMIŞ”

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan ABD ziyareti sırasında, kendisini affettirme ve 3-5 Dolar alabilmenin heyecanına kapılmış. Para dilenmek için, yine ülkemizi küçük düşürmüş” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.